Поділитись:

У парку Луцька на надувній гірці дитина зламала руку: мама хоче перевірки атракціону

Вівторок, 23 липня 2019, 16:40

У Центральному парку імені Лесі Українки 21 липня на надувній гірці постраждала 9-річна дитина. У малечі – вивих руки з переломом, зараз її готують до другої операції.

Про подію стало відомо із соціальної мережі «Фейсбук».

«Конкурент» зв’язався із мамою дівчинки Світланою Осійчук для з’ясування деталей. На момент підготовки матеріалу поспілкуватися із підприємцем, що розмістив гірку, не вдалося. Однак ми готові надати його позицію.

Світлана Осійчук каже, що прагне, аби підприємця, що обслуговує гірку, перевірили на предмет дотримання правил безпеки. Адже, як вона стверджує, коли сталася пригода, на місці не було навіть аптечки. А працівниці, які запускали дітей на атракціон, не вимагали, щоб діти були в шкарпетках, хоча поверхня гірки слизька.

Гірка розміщена неподалік кафе «Бригантина».

«Було троє дітей. Моїх троє дітей і ще одна дитина була з нами. Я купила два квиточки дітям. Меншій лише два роки буде. Я її туди не пускала і її там не було. І діти побігли, а я стояла в черзі біля каси, аби купити іншій дитині квиточок на паровозик двохмісний. Діти підійшли туди (до гірки), дівчина взяла квиточки. Їй на вигляд 15-16 років. Діти уточнили, що вони без шкарпеток. Вона сказала, що нічого страшного», – розповідає Світлана.

На місці було багато батьків та дітей різного віку. Поки жінка купувала квиток на інший атракціон, її дочка спустилася двічі.

«Третій раз, коли вона спускалася, то вирішила підстрибнути. Там була надувна горбинка і вона на неї попала. І ця горбинка її підкинула», – пояснила мама дівчинки.

Ця «горбинка» була зверху гірки, спуститися вона не встигла, адже травмувала. З малечею на руках мама побігла до гірки, до постраждалої дочки. Хтось з присутніх людей викликав "швидку".

«Був хлопчина, який працює на сусідньому атракціоні, і він акуратно її зняв. Адже рука у суглобі, де лікоть, була вивернута в іншу сторону. Він її спустив, тримав на руках. "Швидка" дуже довго їхала, ми викликали її другий раз. Коли я почала кричати за аптечку, бо я боялася, аби вона свідомість не втратила, то аптечки не виявилося. Дівчина, яка їх запускала, просто відійшла в сторону і сміялася», – розповідає мама постраждалої дівчинки.

Поки що Світлана Осійчук із адміністрацією гірки не зв’язувалася. Про те, чи були якісь вказівники щодо правил поводження на атракціоні, мама не може сказати. Її обурює халатність у цій ситуації працівників атракціону.

«Я не вимагаю ніяких коштів. Просто хочу, аби їх перевірили і аби вони там халатно не ставилися. Чи та дівчина, чи хлопець, які там працюють, мали би пройти якісь курси хоча б, як надати першу медичну допомогу», – говорить мама постраждалої.  

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів