Поділитись:

WhatsApp з’явився на кнопкових телефонах

Середа, 24 липня 2019, 21:03
WhatsApp з’явився на кнопкових телефонах

В магазині програмного забезпечення KaiStore для телефонів з кнопковою клавіатурою, що працюють на базі платформи KaiOS, з’явився месенджер WhatsApp, який можна завантажити і встановити безкоштовно. 

Про це повідомляє iTechua.

За офіційними даними, станом на кінець червня 2019 року в світі існує більше 100 млн телефонів під управлінням такої операційної системи, і тепер на них можна встановити новий додаток для спілкування, який дозволяє не тільки відправляти повідомлення, але й здійснювати голосові дзвінки через інтернет.

Найбільш сучасним і відомим телефоном на базі KaiOS є Nokia 8110 4G Reloaded, який був випущений більше року тому. Наразі власники подібних кнопкових телефонів повинні встановлювати це ПЗ окремо, але вже незабаром ситуація зміниться.

Творці KaiOS зацікавлені в тому, щоб WhatsApp був вбудований в операційну систему просто «з коробки», щоб на будь-які телефони на базі даної платформи месенджер вже був встановлений відразу при першому включенні. Це, як очікується, зробить подібні мобільні пристрої більш привабливими для покупців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів