Поділитись:

Депутат Луцькради пропонує призначати директорів шкіл за конкурсом

Середа, 25 травня 2016, 12:02

Депутат Луцькради Павло Данильчук пропонує призначати директорів за результатами публічного конкурсного відбору.

Більшість депутатів не погодились із таким проектом рішення. Про це йшлось 25 травня під час сесії Луцької міської ради.

Павло Данильчук представив свій проект рішення про призначення директора за результатами публічного конкурсного відбору. Він зауважив, що на сесію прийшли директори шкіл.

Тарас Шляхтич зауважив, що цей проект потребує внесення змін.

"Тут не зовсім доцільно проводити цей конкурс у відповідності до порядку загального призначення керівників", – зауважив Тарас Шляхтич.

Депутат Алла Надточій додала, що освіта – це не та галузь, де потрібно конкурувати.

"Це рішення або неактуальне, або недопрацьоване", – сказала депутат.

Депутат Наталія Бунда додала, що замість того, щоб привітати директорів із завершенням навчального року, депутати змушують їх хвилюватись.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк сказав, що весь парадокс в тому, що жодні керівники не проти конкурсу, вони просто виступали за відтермінування проведення такого конкурсу.

Директор школи № 25 Віктор Цейко також попросив депутатів не підтримувати проект рішення, бо в цих змінах зараз немає необхідності. Оскільки освіта в місті прогресує.

"За результатами ЗНО ми входимо в 5-ку кращих. Освіта пра-цю-є! Залиште в спокої це питання і дайте спокійно директорам працювати. Якщо рішення приймуть, я накладу вето, якщо подолають – піду в суд", - запевнив депутатів Луцький міський голова Микола Романюк

Рішення не прийняли.

Надрукувати
мітки:
коментарів