Поділитись:

Не розминулися: на Волині зіткнулися мотоцикл і легковик

П'ятниця, 26 липня 2019, 12:05

фото ілюстративне

У Любешівському районі мотоцикл зіткнувся з легковиком, є постраждалі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 25 липня, по 12 годині на автодорозі між селами Гірки та Мукошин Любешівського району мотоцикл «Viper V150A» зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Golf». У ДТП травмувалися 28-річна мотоциклістка та її 26-річна пасажирка. 

За кермом мотоциклу перебувала 28-річна жителька Любешівського району. Попередньо поліцейські встановили, що мотоцикл «Viper V150A», виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Golf» під керуванням 30-річної жительки Ковеля.

Внаслідок ДТП водійка мотоцикла та її пасажирка отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у центральну районну лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження, слідчі Любешівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів