Поділитись:

"Яровиця FLY" матиме одну з кращих систем вентильованих фасадів*

П'ятниця, 26 липня 2019, 15:00

Вентильований фасад SCANROC – одна з кращих систем вентильованих фасадів, призначена для утеплення та оздоблення фасадів. Отож, монтують цю систему на 11-12 під’їзди ЯРОВИЦЯ FLY.

Система вентильованих фасадів SCANROC дозволяє зберегти стіни будівель сухими завдяки постійному провітрювання стіни, що зберігає нормальний мікроклімат і не дозволяє на відміну від мокрих (штукатурених) фасадів розвиватися всередині стін грибків, цвілі. Природний мікроклімат – це ваше здоров'я.

Найбільш значущими перевагами системи вентильованих фасадів SCANROC є довговічність, енергоефективність, краса, ремонтопридатність.

  • Економія до 40 % енергоресурсів на утримання будинку (дозволяє істотно економити на опаленні в холодну пору року і кондиціонуванні влітку).
  • Забезпечує високі і стабільні показники з теплового опору.
  • Термін служби системи 100 років, не схильна до просідання і сейсмічних впливів.
  • Неповторний зовнішній вигляд.

А ще... У системі SCANROC утеплення і облицювання фасаду будинку винесені на зовнішні сторони стін, що дозволяє захистити стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і зберегти всю корисну площу приміщень. Для стін, які «одягнені» в SCANROC, не страшна побутова волога. З'являючись в процесі життєдіяльності людини, вона не затримується в стінах.

Система SCANROC зупиняє негативний вплив «щілин холоду», тобто частин будівельних конструкцій, які мають прямий контакт з навколишнім середовищем (міжповерхові перекриття, віконні перемички). Використання при обробці фасадів SCANROC з утеплювачем 100 мм дозволяє зменшити вплив вуличного шуму приблизно на 25 %.

Завдяки особливій формі елементів, фасад SCANROC імітує цегляну кладку. Базовим матеріалом фасадного каменю SCANROC є гранітна крихта, що забезпечує йому міцність і
довговічність. Спеціальні добавки в складі каменю захищають його від впливу ультрафіолетових променів і покращує показники довговічності, тому з часом камінь не втрачає своїх характеристик і колірної насиченості.

Система SCANROC сконструйована таким чином, що впливом природного просідання будівлі і сейсмічних процесів фасад не руйнується. Оздоблення будинків системою SCANROC прекрасно захищає стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і значно продовжує термін служби будинку.

Висока якість і надійність SCANROC забезпечені використанням передових шведських технологій та високоякісної сировини, а також системою контролю якості на виробництві. Компанія і далі буде інформувати про технології та матеріали, які використовують при будівництві ЯРОВИЦЯ FLY.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
21 березня 2024
15 лютого 2024
06 грудня 2023
05 жовтня 2023
22 вересня 2023
16:03
08 вересня 2023
13:25
30 серпня 2023
10:42
21 серпня 2023
11:36