Поділитись:

Волинян звуть розвивати агротуризм по-польськи

Субота, 27 липня 2019, 10:16

У липні цього року стартує проєкт «Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області».

Про це пише «Волинський монітор».

Проєкт, який триватиме до 15 грудня 2019 р., впроваджує ВОГО «Фонд місцевого розвитку» (Україна) та фундація «Європейська академія самоврядування» (Польща) за сприяння Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку в рамках фінансування Міністерства закордонних справ РП («Польська допомога») та підтримки департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Програма скерована на передачу польського досвіду активізації краєзнавчо-туристичного потенціалу та підтримки реформи місцевого самоврядування в Україні. Учасники долучаться до ознайомчих візитів до Люблінського воєводства з метою перейняття досвіду створення туристичних маршрутів, локацій, презентації своєї продукції, тренінгах про формування бренду та маркетингової стратегії, започаткування власної справи і способів розвитку зеленого туризму.

Основна мета проєкту – підвищення ефективності малих господарств Волинської області.

У ході реалізації проєкту заплановані такі заходи:

  • підвищення професійного рівня відібраної цільової групи завдяки проведенню спеціалізованих навчань за участі експертів-практиків із Польщі та України;
  • проведення ознайомчої поїздки до Польщі (Люблінське та Підкарпатське воєводства) для 35 осіб;
  • представлення кращих прикладів місцевого туризму на ярмарку громад у Луцьку, в якому візьмуть участь представники ОТГ, партнери/учасники попередніх проєктів, агрогосподарств, народних промислів, закладів громадського харчування тощо;
  • інформування та популяризація пропозицій агротуризму Волині на території Рівненської та Тернопільської областей.

Щоб долучитися до проєкту, потрібно до 1 серпня 2019 р. включно заповнити гугл-форму:

На основі отриманих відповідей, експерти на конкурсній основі відберуть учасників проєкту.

Керівник проєкту: Ельвіра Яцута, +38 095 031 32 80, [email protected]

Координатор заходів: Катерина Бодня, +38 068 307 65 65, [email protected]

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів