Поділитись:

Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)

Субота, 27 липня 2019, 04:09
Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)

Лучанам черговий раз нагадують, що незаконна реклама, розміщена на деревах та елементах контактної мережі, карається штрафом.

Про це йдеться у дописі на сторінці КП "Луцькреклама" у Facebook.

"Звертаємося до лучан та гостей нашого міста, усіх, кому не байдужий зовнішній вигляд вулиць та дворів Луцька. Ця проблема не нова і далеко не остання у сфері зовнішньої реклами в нашому місті, але останнім часом стає все більш актуальною. Це – реклама на елементах контактної мережі та деревах.

Інформуємо усіх: будь-яка реклама (так звані "вказівники" – теж зовнішня реклама) на деревах забороняється і карається штрафом. 

Що стосується реклами на опорах контактної мережі та освітлення. Згідно з доповненням Статті 8 Закону України "Про рекламу" від 03.07.2018, вона теж є незаконною. Проте рекламні засоби, що отримали дозвіл на розміщення до 03.07.2018 мають право розміщуватися до кінця терміну дії дозволу, якщо відповідають технічним вимогам", – йдеться у дописі

КП "Луцькреклама" також просить небайдужих лучан повідомляти про місця розташування подібних засобів реклами, щоб якнайшвидше усунути подібне рекламне сміття з вулиць та дворів нашого міста.

Писати можна у повідомлення, прикріпивши фото, прямо на сторінку комунального підприємства у Facebook або на електронну пошту [email protected]

Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)Лучан просять повідомляти про незаконну рекламу на деревах (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 230 метрів від входу: біля луцької школи рекламують алкоголь (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів