Поділитись:

«ГаРмИдЕр» виграв 10 тисяч доларів у Lutsk Challenge Awards

Неділя, 28 липня 2019, 14:52
«ГаРмИдЕр» виграв 10 тисяч доларів у Lutsk Challenge Awards

Народний аматорський театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури виграв 10 тисяч доларів у конкурсі соціальних проектів Lutsk Challenge Awards 2019.

Про це йдеться на сторінці театру-студії в мережі Facebook.

«Друзі, це неймовірно – ми отримали перемогу у Lutsk Challenge Awards 2019! Альтернативному культурному простору в Луцьку – БУТИ! «ГаРмИдЕр ангар-stage» стане відкритим майданчиком для презентації та творення сучасного мистецтва!» – йдеться в дописі.

Нагадаємо: у травні в Луцьку стартував конкурс соціальних проектів Lutsk Challenge Awards, на якому театр-студія «ГаРмИдЕр» представив проект створення сучасного культурного простору «Гармидер ангар-stage».

Довідково:

Організаторами конкурсу соціальних проектів Lutsk Challenge Awards стали громадська організація «Молодіжна платформа» та американський благодійний фонд Глобального миру та розвитку (GPD Trust).

Суть конкурсу проста: відібрати гарну, корисну соціальну ініціативу, яка активізує навколо себе громадськість, та яка потрібна Луцьку. Для її реалізації авторам дадуть 10 тисяч доларів. Втілити ідею потрібно до 31 жовтня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lutsk Challenge Awards: лучани пожертвували майже 70 000 гривень на соціальні проекти (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів