Поділитись:

Dream Town – живи в майбутньому вже сьогодні*

Понеділок, 29 липня 2019, 08:30

Житлові комплекси від компанії Єврохолдінг – це новаторський формат житла. При розробці кожного проекту ми враховуємо тенденції розвитку сучасного міста. Компанія створює простір, де люди спілкуються, займаються спортом, відпочивають, знайомляться, розвиваються.

Яровиця – флагман компанії Єврохолдінг. Тут є все, що потрібно сучасній людині для динамічного життя. Ми усвідомлюємо, що з якістю нашої роботи мешканці стикаються щодня. Тому жодних компромісів, все має бути продумано до деталей.

Яровиця перевернула уявлення жителів Луцька до будівництва, піднявши високо планку стандартів якості.

У 2019 компанія Єврохолдінг розпочала новий проект – Dream Town, який вже отримав народну назву – квартал нових лучан. Наша основна ідея – щоб всі клієнти почувалися круто, а дім не закінчується дверима квартири. Наша ціль – створити якісне житло та благоустрій, яким ви будете пишатись, перетворити територію забудови на престижний район міста.

Dream Town 

Ми у центрі міста з насиченою інфраструктурою. Поряд є все необхідне для щоденного комфортного життя: супермаркети, салони краси, кафе, ресторани, банки, аптеки та багато іншого. Окрім того, є власна торгівеньно-бутікова зона на перших поверхах. Тут можна бути просто споживачем, а також розвивати власний бізнес.

Ми відповідаємо за енергоощадність наших об’єктів, розуміємо, наскільки актуальне зараз це питання. Тому встановлюємо високоякісні енергозберігаючі шумоізоляційні вікна. У кожній квартирі встановлюємо індивідуальне опалення і надійні котли. Використовуємо сучасні методи утеплення фасадів, щоб покращити експлуатаційні характеристики та підвищити рівень звуко- і теплоізоляції будівель. Будівлі оснащуємо надійними безшумними ліфтами.

Всі квартири спроектовані з думкою про комфорт та безпеку. Планування дозволить втілити найсміливіші ідеї дизайну інтер’єру. Панорамні вікна, просторі кухні, зручні кімнати, великі вікна з гарним видом, гардеробні, лоджії з балконом.

У конплексі є власний садочок, тож дітки розвиватимуться в сучасному середовищі за новими методиками гармонійного розвитку. Зможуть дружити та активно спілкуватися і в садочку, і в дворі. Батькам не потрібно буде хвилюватися, як влаштувати дитину у гарний дошкільний заклад.

Двори для пішоходів, а для машин – паркінг. Відсутність машин у дворах – це приємна тиша та безпека, а простір двору належить мешканцям будинку. Це надзвичайно зручно, адже авто завжди поруч, без сніжних заметів, бруду, в безпеці з надійною системою охорони. У теплі й під дахом авто прослужить своєму господареві набагато довше.

Ми прагнемо створити найбільш надихаючий житловий комплекс міста, де пануватиме творча атмосфера. Дизайнери працюють над озелененням та ландшафтним дизайном, монтуємо зручні лави для відпочинку, місця для пікніків та барбекю.

Особлива увага – простору для діток. Вони матимуть просторі, яскраві та креативні майданчики. А головне – безпечні, з якісних матеріалів та розміщені на затишному подвір’ї.

Для любителів спорту – тренажери, бігові доріжки тощо.

Відтепер у вас є можливість жити в майбутньому вже сьогодні у приємному місті Луцьку. Вартість квадратного метра на сьогодні – від 12 950 грн. Запрошуємо вас!

Центр продажу Dream Town знаходиться на вулиці Привокзальній, 12.

Тел.: 099 327 27 27.

Надрукувати
мітки:
коментарів