Поділитись:

У Румунії затримали серійного вбивцю-педофіла

Понеділок, 29 липня 2019, 02:17
У Румунії затримали серійного вбивцю-педофіла

У суботу, 27 липня, в Бухаресті тисячі людей взяли участь в акції протесту через зґвалтування і вбивство 15-річної дівчини в місті Каракал.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Протести спровокували некомпетентність поліції, через яку загинула 15-річна Олександра. За повідомленнями, поліції знадобилося 19 годин, щоб знайти дівчину, яка тричі телефонувала за номером екстреної служби.

По телефону вона стверджувала, що її побив і зґвалтував чоловік, який підібрав її дорогою, коли вона добиралася автостопом у Каракал з сусіднього села.

За словами начальника поліції Іоанна Буда (вже звільнили), Олександра кричала "він підходить, він підходить" перед тим як дзвінок обірвався.

Поліцейські кажуть, що спочатку намагалися відстежити місце, звідки вона дзвонила. Спочатку лише віднайшли будинок, у якому дитина могла перебувати, о 03:00 год в п'ятницю.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вбивцю затримали і заарештували. Під час обшуку серед бетонних конструкцій, металевих бочок і ям співробітники правоохоронних органів виявили згорілі рештки як мінімум чотирьох людських трупів. Олександра (15 років) і Міхаела (19 років) стали останніми жертвами 57-річного автомеханіка Георге Дінке.

Олександра зникла за 2 дні до того, як були знайдені її тіла, Міхаела зникла 4 місяці тому. Обидві були зґвалтовані і вбиті. 

Вбивця жив певний час в Італії, звідки був депортований. Він розлучений, у нього четверо повнолітніх дітей. Дівчаток він тримав на складі, збудованому з цегли та бетону.

Підозрюваного Дінке в румунській пресі вже порівнюють з американським серійним вбивцею і некрофілом Тедом Банді.

Нагадаємо, нещодавно Рада прийняла в цілому законопроект №6449 про відповідальність за педофілію та підтримала хімічну кастрацію педофілів.

Довідково: Тед Ба́нді – американський серійний вбивця, ґвалтівник, визнаний винним у вбивстві у 1974–1979 роках 30 жінок, хоча справжня кількість жертв залишається невідомою і ймовірно сягає за 100. Вважається одним з найгірших серійних вбивць в історії США. Страчений на електричному стільці у 1989 році.

​ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть Дар'ї Лук'яненко: поліція розглядає вбивство на сексуальному ґрунті (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів