Поділитись:

Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)

Понеділок, 29 липня 2019, 10:50
Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)

За вихідні на Волині трапилося чимало пригод. Зокрема, патрульні двічі відмовилися ві хабара, затримували юнаків із наркотиками, карали порушників-водіїв.

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліці Волинської області у Facebook. 

Отож, впродовж вихідних патрульні 

  • Виявили особу, яку розшукувало Рівненське ГУНП за незаконне поводження зі зброєю, йому 42 роки.
  • Зупинили підозрілого 17-річного хлопця на проспекті Волі, у Луцьку, в якого знайшли пакетик з речовиною, схожою на наркотичну.
  • Допомогли жінці, яку небайдужі громадяни знайшли в тролейбусі. Пенсіонерка не орієнтувалась на місцевості. Патрульні сконтактували з сином, який згодом забрав матір.
  • Відмовились від хабара, який пропонував 51-річний ковельчанин нашій патрульній. Зупинили його за перетин суцільної лінії. У результаті, чоловік отримав постанову, також йому загрожує кримінал за пропозицію неправомірної вигоди.
  • Затримали водія скутера, який рухався без номерних знаків і мотошолома у с. Забороль, на трасі Н-22. Чоловік мав 2, 07 проміле алкоголю. Він надав патрульним кілька доларів і 200 гривень, щоб уникнути відповідальності. Інспектори відмовились. На порушника оформили протокол і постанову, викликали слідчих.
  • Виявили підозрілу особу в закладі інтернет-кафе, в якого знайшли пакетик з речовиною, схожою на амфетамін.
  • Затримали водія мопеда, який вдарив легковик та втік. Через кілька хвилин його заблокували патрульні. 22-річний винуватець мав ознаки сп’яніння, на нього склали 3 протоколи та винесли об’єднану постанову.

Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)Хабарі, загублені, наркотики: як минули вихідні на Волині (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024