Поділитись:

Питання ринку «Привіз» перенесли на інший день

Середа, 31 липня 2019, 17:39

Розгляд питання про закриття ринку «Привіз» Луцька міська рада перенесла на 1 серпня.

Це трапилося під час засідання сесії Луцькради 31 серпня.

Нагадаємо: продавці ринку «Привіз» прийшли під стіни Луцької міської ради стосовно, на їхню думку, безпідставного закриття ринку.

Опісля виступів, відсутності частини депутатів під час засідання та закликів відновити роботу сесії обранці громади врешті зібралися, аби продовжити засідання.

Так, депутат Павло Данильчук запропонував комплексну пропозицію.

«У нас на розгляд внесено питання «Про функціонування ринку «Привіз» за зазначеною адресою. У рамках цього проекту рішення з голосу вношу такі пропозиції. Перша – забезпечити роботу та функціонування ринку «Привіз» за зазначеною адресою, відповідно до розпорядження Луцького міського голови від 2002 року. Друга – скасувати рішення виконавчого комітету Луцької міської ради проект «Про затвердження детального плану території в межах проспекту Президента Грушевського, Привокзального майдану та вулиці Привокзальній в місті Луцьку». Третя – внести зміни в рішення Луцької міської ради, пропоновані «Екопрод» для обслуговування ринку «Привіз» до 1 серпня 2019 року», – озвучив обранець громади.

Однак більшість депутатів не підтримала цю пропозицію.

Після цього в.о. міського голови Григорій Пустовіт оголосив про перерву на невизначений термін. А згодом запропонував зібратися для вирішення питання з ринком 1 серпня о 15 годині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів