Поділитись:

Змагання рятувальників: волинянин піднявся драбиною на "золото" (фото)

Четвер, 01 серпня 2019, 12:55
Змагання рятувальників: волинянин піднявся драбиною на «золото» (фото)

У Тернополі завершився перший день змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту.

Призові місця виборюють представники 16 команд з різних куточків України. Всього 146 учасників, серед спортсменів є також 9 жінок, які змагатимуться поза регламентом, в особистому заліку, – повідомляє управління ДСНС на Волині. 

Змагання розпочалися 31 липня о 9:00. Перший етап – підйом на швидкість по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної башти, пройшов на навчально-тренувальній базі Управління ДСНС України у Тернопільській області. «Золото» у цьому виді виборов Андрій Римар з Волинської області, «срібло» також у представника Волині – Олександра Андрійчука, «бронза» дісталась Євгену Бельченко з Одеської області.

Змагання рятувальників: волинянин піднявся драбиною на «золото» (фото)

Наступним етапом була пожежна естафета 4х100 м, що відбулась на Тернопільському міському центральному стадіоні. У цьому виді злагоджена командна робота Дмитра Лютенка, Богдана Чабана, Андрія Авраменко та Андрія Присяженко принесла перемогу збірній з Києва. Команда з Волині виборола друге місце, а почесне третє у спортсменів з Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Змагання рятувальників: волинянин піднявся драбиною на «золото» (фото)

1 серпня спортсмени долатимуть стометрову смугу з перешкодами та здійснюватимуть бойове розгортання від мотопомпи. А 2 серпня відбудеться церемонія нагородження переможців Кубку та урочисте закриття змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів