Поділитись:

Передумав: торік Петрочук голосував за передачу «Привозу» «Луцьким ринкам»

Четвер, 01 серпня 2019, 18:22

Минулого року заступник міського голови Костянтин Петрочук підтримав передачу ринку «Привіз» підприємству «Луцькі ринки», а тепер запевняє, що розірвати договір з «Екопродом» неможливо.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost

Зі слів Костянтина Петрочука, міська рада не бачить підстав для розірвання договору з «Екопродом». До слова, коли у 2018 році розглядалася пропозиція віддати цю територію КП «Луцькі ринки», не голосували «УКРОП», «Батьківщина» та деякі позафракційні депутати. Натомість голос «за» з-поміж інших віддав саме Костянтин Петрочук.

Нагадаємо: продавці ринку «Привіз» прийшли 31 липня під стіни Луцької міської ради через, на їхню думку, безпідставного закриття ринку. Через мітинг депутати не могли розпочати сесію.  Згодом у міськраді повідомили, що Олександр Башкаленко готовий надати 400 метрів квадратних для того, щоб люди мали місце для ринку. Однак люди на таку пропозицію не погоджуються. Через конфлікт у міськраді викликали поліцію.  Згодом питання про закриття ринку «Привіз» Луцька міська рада перенесла на 1 серпня.

 

Депутат Павло Данильчук назвав все політичними домовленостями, адже Генпланом міста на місці «Привозу» й передбачені ринки, а в договорі йдеться про конкретний ринок – «Привіз». 

Натомість заступник міського голови Костянтин Петрочук запропонував підприємцям ринку «Привіз» позиватися до суду, аби розірвати договір оренди з ТзОВ «Екопрод».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базарники «Привозу» завтра повернуться на свої робочі місця

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів