Поділитись:

Муніципали зафіксували декілька "точок" продажу алкоголю з рук (фото)

П'ятниця, 02 серпня 2019, 04:32
Муніципали зафіксували декілька

Працівниками департаменту муніципальної варти провели чергове відпрацювання на території міста Луцька з метою виявлення продажу алкогольних напоїв з рук. 

Про це муніципали інформують у Facebook. 


Кожен у своєму житті хоча б раз чув про «точки» на яких можна купити алкоголь. Такі місця приваблюють не дуже благополучних громадян, адже вартість алкоголю, що там продають дешевша ліцензійного, який продають у торгових закладах. Про шкоду для здоров’я таких алкогольних напоїв можна розповідати дуже багато, адже їх вміст є невідомим.

Муніципали зафіксували декілька  


1 серпня 2019 року інспектори департаменту зафіксовали продаж алкоголю з рук в будинках на вул Митрополита Андрея Шептицького, 33, пр-т Президента Грушевського, 4 та в одному з контейнерів на ринку по вул Конякіна, 14.

На усіх порушників склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч.3 ст. 156 КУпАП, яка передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3400 до 10200 грн. Виявлену продукцію вилучили, справипередадуть для розгляду в Луцький міськрайонний суд який і визначить міру покарання.

Муніципали зафіксували декілька

Муніципали зафіксували декілька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів