Поділитись:

Волинська митниця попереджає про затримки на дорозі до "Ягодина"

П'ятниця, 02 серпня 2019, 09:54

Волинська митниця ДФС попереджає учасників міжнародного автомобільного руху про можливі затримки у дорожньому русі до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» 11 серпня 2019 року.

За інформацією співорганізаторів заходу, у цей день на території регіону відбуватиметься чемпіонат України з крос-триатлону. Для безпеки спортсменів та інших учасників дорожнього руху на магістралі Київ-Варшава в районі сіл Окунин-Луків Турійського району Волинської області в період з 10:00 до 16:00 на нетривалі проміжки часу рух транспорту буде призупинятись, – інформує ГУ ДФС у Волинській області. 

Відтак, митниця рекомендує водіям раціонально планувати свої поїздки, обираючи оптимальний час чи маршрут доставки (для цієї ділянки дороги є можливість об’їзду). За більш детальною інформацію необхідно звертатись до організаторів Чемпіонату – ГО «Смідинська ініціатива» або Федерації триатлону України.

До слова, стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації. Про час очікування на перетин українсько-польського кордону можна дізнатись за посиланням http://kordon.sfs.gov.ua/uk/home/countries/pl/o. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів