Поділитись:

Луцькі бійці привезли нагороди з чемпіонату світу (фото)

Вівторок, 06 серпня 2019, 14:34
Луцькі бійці привезли нагороди з чемпіонату світу (фото)

Змішані єдиноборства (Mixed Martial Arts) «прийшли» до нас із Америки, де ще на початку 90-х здобули шалену популярність.

ММА – це поєднання боксу, кікбоксингу, джиу-джитсу, карате. Відрізняє поєдинки відсутність єдиного стилю боротьби. Учасники мають можливість одночасно використовувати увесь свій арсенал технік ведення бою та демонструвати свої вміння. Зараз у змішаних єдиноборствах беруть участь як дорослі, так і діти, – повідомляє відділ питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА. 

3-4 серпня у Римі відбувся чемпіонаті світу з ММА серед юнаків ті юніорів (до 18 років). Серед учасників були і волиняни. Вихованці СК «Воїн» під керівництвом Андрія Зінчука та
Дмитра Василенка продемонстрували високий рівень підготовки.

Ярослав Новосад став чемпіоном світу з ММА (вікова група 12-13 років, категорія 57 кг). У першому поєдинку Ярослав здолав мексиканця, а у фіналі − американського бійця.

Луцькі бійці привезли нагороди з чемпіонату світу (фото)

Наступний волинський призер − уродженець любешівщини. Юрій Пасич (вікова група 14-15 років, вага 57 кг) за результатами 4 боїв здобув срібло, поступившись теж представнику від України Тайфуну Джафарлі. Отож, збірна команда та волинські «Воїни» перші у категорії 14-15 років.

Загалом збірна України поповнила свій актив 7-ма золотими медалями та у загальнокомандному підсумку посіла 2 місце, поступившись лише американцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів