Поділитись:

Відверто про наболіле: у Луцьку патрульні зустрілися з громадськістю

Вівторок, 06 серпня 2019, 18:13

У Луцьку організували неформальну зустріч працівників патрульної поліції Волині з активними громадянами міста.

Захід відбувся сьогодні, 6 серпня, в Управлінні патрульної поліції, – повідомляється на сторінці патрульних у мережі Facebook.

Як зазначив очільник патрульних Андрій Крутень, метою зустрічі є обговорити проблеми міста та знайти способи їх розв'язання.

"Вашу думку чують, і вас розуміють. Саме тому ми зібрались зараз, аби поспілкуватись відверто про наболіле, обговорити проблеми, знайти виходи", – сказав він.

Зі слів Андрія Крутня, наразі гостро стоїть питання набору кадрів у патрульну поліцію – не вистачає близько 30 % співробітників.

"Моя задача – щоб рівень безпеки в місті відповідав вашим уявленням про безпеку. Але це можливо лише спільно. І я знаю, що є багато хороших напрацювань у цих напрямках", – наголосив очільник патрульних.

Присутній на зустрічі директор обласного центру зайнятості Роман Романюк висловив готовність до співпраці.

Під час зустрічі говорили про рівень довіри в суспільстві до поліції, про проблеми автомобілів на єврономерах, організацію дорожнього руху в місті, співпрацю з громадськими огрганізаціями та ОСББ.

Серед присутніх на заході була кординатор проектів Громадянського Руху "СВІДОМІ", засновником якого є Андрій Покровський, Христина Назар та режисер, громадський активіст Сергій Шараєвський, які висловили конкретні пропозиції, як покращити організацію дорожнього руху в місті, зокрема про правильність їх розміщення на вулицях.

У коментарі ІА "Конкурент" Христина Назар відзначила, що такі зустрічі є дуже важливими, адже результатом спільної комунікації є більш ефективна робота як патрульних, так і громадських активістів. А це, своєю чергою, сприятиме створенню безпечних умов для всіх мешканців міста та зростання довіри до поліцейських серед населення.

Христина Назар, кординатор проектів Громадянського Руху "СВІДОМІ"

"Уже тривалий час наша команда Громадянського Руху "СВІДОМІ" плідно співпрацює з представниками управління патрульної поліції. Реалізовано багато корисних та важливих проектів для громади, зокрема соціальна реклама "Дитинство без майбутнього" та "Кіллер". Луцькі старшокласники відвідували управління у рамках проекту "День професії", щоб познайомитися з усіма важливими деталями роботи патрульних. Також найближчим часом ми плануємо запустити новий спільний проект, який анонсуємо згодом. Поки тримаємо інтригу", – розповіла Христина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "СВІДОМІ": знайомство з психологинею Христиною Назар



 

Надрукувати
мітки:
коментарів