Поділитись:

У Луцьку грабіжник у відділі поліції накинувся на правоохоронця

Середа, 07 серпня 2019, 16:55
У Луцьку грабіжник у відділі поліції накинувся на правоохоронця

Чоловіка, який, перебуваючи під домашнім арештом, вчиняв нові злочини, взяли під варту. 

На цьому наполягали прокурори Луцької місцевої прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 24-річним мешканцем міста Ківерці грабежу та заподіяння ним працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, – інформує пресслужба прокуратури Волині. 

Уночі 20 липня 2019 року молодик поблизу одного з магазинів на проспекті Соборності в Луцьку ударами кулаків звалив з ніг перехожого та відібрав мобільний телефон, завдавши потерпілому матеріальних збитків на суму понад 9 тис. грн.

За кілька днів зловмисник, перебуваючи у Луцькому відділі поліції, ударив кулаком у голову правоохоронця.

Молодику повідомлено про підозру у вчиненні грабежу та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 186 та ч.2 ст. 345 КК України). Зауважимо, що ще два обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення ним крадіжок та грабежів перебувають на розгляді в суді.

Нові злочини молодик вчинив, будучи під цілодобовим домашнім арештом та порушуючи умови обраного запобіжного заходу, тепер же він перебуватиме під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів