Поділитись:

Книгарня «Є» у Луцьку кличе дітлахів на читання-забавляння

П'ятниця, 09 серпня 2019, 16:53
Книгарня «Є» у Луцьку кличе дітлахів на читання-забавляння

Не знаєте, чим зайняти ваших малят та школяриків влітку? Тоді приходьте у Книгарню «Є»! Будемо читати вірші з нової збірки Катерини Міхаліциної та бавитись у веселі ігри за їх мотивами.

Дотепні і кумедні віршики, у яких присутня гра слів, однозначно сподобаються маленьким читачам. Непосидючі герої – слоненятко-з-дому-не-виходенятко, гусінь-фантазерка, верблюди-модники так і кличуть на розмову про секрети, таємниці та неймовірні пригоди. Розкривати характер кожного та вигадувати нових персонажів будемо у товаристві авторки книги. А за мотивами віршика-гри про павука Лоскотая неодмінно побавимося в лоскотайки.

На вас чекають у Книгарні «Є» 11 серпня о 13.00.

Як допомогти дитині пізнавати світ цікаво й з гумором? Як навчитися прислухатися до різних ритмів, якими наповнена природа, мова і ми самі? Найкращий рецепт – читати вірші. Вдома чи на прогулянці. Про всіх пухнастих (кульбабку-дмухавку, джмелика, кицю Це) і не дуже (слоненятко, тюленів) мешканців цієї книжки. А заразом розв’язувати приклади разом із соменятком, завершити портрет павука (чим не павучковий антистрах?) і розмалювати зайчика так, як хочеться юному художнику. І, звісно ж, розгадати таємницю віршика-такогонебувайка, відповівши на каверзне запитання мудрої синьої жабки.

Адреса Книгарні «Є»: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 30.

Тел.: (0332) 724376.

Вхід вільний.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024
29 березня 2024