Поділитись:

У Луцьку аферисти представляються комунальниками, аби проникнути в оселю

П'ятниця, 09 серпня 2019, 13:35
У Луцьку аферисти представляються комунальниками, аби проникнути в оселю

фото ілюстративне 

ДКП «Луцьктепло» стало відомо про недавні випадки проникнення до квартир лучан невідомих осіб, які представлялися контролерами підприємства.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства. 

Для уникнення неприємностей «Луцьктепло» просить звернути увагу на таке:

  1. Один раз на рік працівники ДКП «Луцьктепло» повинні потрапити в помешкання споживача послуг підприємства для внутрішньоквартирної перевірки приладів обліку теплової енергії і гарячої води та пересвідчтися, чи не відбулося несанкціоноване втручання в систему опалення та гарячого водопостачання.
  2. Контролер чи інженер підприємства, приходячи до споживачів, зобов’язаний не лише представитися, але й пред’явити посвідчення. Без пред’явлення посвідчення не пускайте невідому особу до помешкання.
  3. Споживач зобов’язаний допустити контролера чи інженера підприємства при пред’явленні посвідчення.
  4. В якості додаткових заходів безпеки ви можете звернутися до ДКП «Луцьктепло» за телефонами: 77-32-00, 77-32-30, щоб дізнатися, чи дійсно тут працює такий контролер чи інженер, чи насправді його спрямували у ваш будинок чи квартиру.

Інша справа, коли ви самостійно викликаєте працівників для комісійного огляду у зв’язку наданням послуги неналежної якості. В такому разі відділ контролю за споживанням теплової енергії та якістю надання послуг встановлює дату і час комісійного огляду, в який просить вас бути вдома для допущення працівників підприємства. Однак і в такому випадку не забувайте про вищезазначені пункти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів