Поділитись:

У Нововолинську з’явиться "Епіцентр" малого формату

Субота, 10 серпня 2019, 13:02
У Нововолинську з’явиться

Компанія «Епіцентр» відкриває свій перший торговельний центр малого формату на Волині.

Маленький «Епіцентр» з'явиться у місті Нововолинську на вул. Луцькій, 8, – інформує пресслужба компанії. 

ТЦ побудували навпроти колишньої шахти №4 на занедбаній ділянці. Паралельно із будівництвом ТЦ компанія «Епіцентр» провела благоустрій прилеглої території, капітальний ремонт зупинки за з`єднала вулиці Луцьку та Паркову новою пішохідною доріжкою. 

Офіційне відкриття ТЦ «Епіцентр» у Нововолинську відбудеться на 10-11 серпня. У дні відкриття на відвідувачів чекають дарунки та розіграши. 

Торговельний центр має площу 4,78 тис. кв м та пропонує відвідувачам повний перелік непродовольчих товарів: покриття для підлоги, плитку, сантехніку, фарби, інструменти, будівельні матеріали, садові меблі, побутову техніку, автотовари, вироби з металу, побутову хімію, канцелярію, дитячі та зоотовари. Також у новому форматі буде представлена мережа спортивних магазинів Intersport.ua. Загалом у 13 відділах торговельного центру буде представлено більше 31 тис. артикулів товарів. Для зручності відвідувачів біля торговельного центру облаштовано парковку на 96 місць.

У приміщенні торговельного центру у Нововолинську також буде розташована форматно-розкрійна дільниця, центр видачі замовлень партнерського інтернет-магазину 27.ua, кафе та відділення комерційного банку («Ощадбанк»).

Зі слів заступника генерального директора, директора з роздрібної торгівлі «Епіцентр К» Володимира Гончарова, будівництво та відкриття торговельних центрів малих форматів (4000-6000 кв. м) в районних центрах та невеликих містах обласного підпорядкування – стратегія компанії «Епіцентр». 

Торговельний центр у Нововолинську стане 53-м у мережі «Епіцентр».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів