Поділитись:

Плануєте свято? George’s Club запрошує на ідеальний банкет*

Неділя, 11 серпня 2019, 09:02
Плануєте свято? George’s Club запрошує на ідеальний банкет*

Хочеться чогось особливого у святковий день? Жорж постійно готує сюрпризи для лучан. Цього разу він дає кілька порад, які допоможуть правильно обрати місце, в якому ви будете розважатися, щоб отримати максимум задоволення.

•         Щоб вечір пройшов ідеально ресторан повинен бути великим та просторим з хорошим освітленням та кондиціонером. А також з місцем для танців і можливістю поспівати свої улюблені пісні в караоке.

•         Обслуговування теж має бути на найвищому рівні, щоб у гостей залишились гарні враження після святкування.

•         А найголовніше на банкеті – це страви та напої. Гості завжди звертають на це увагу. Тому на банкетному столі повинно все дивитись красиво, а головне смачно!

Звичайно, Жорж розповів це все з легким натяком. Адже він створив місце, де кожен може комфортно відпочити. В «George’s Club» ваше свято пройде на найвищому рівні. Особливо, якщо вам не хочеться турбуватися ні про що. В цьому місці можна довіритися професіоналам і отримати максимальне задоволення від святкування.

В «George’s Club» думають про вас та ваших гостей. Щодня з 23:00 тут розпочинається програма за участі запальних ведучих і прекрасних бек-вокалісток. Вони влаштують захоплюючу шоу-програму і ви запам’ятаєте свято надовго.

Плануєте свято? George’s Club запрошує на ідеальний банкет*

Також у «George’s Club» можна замовити вишуканий банкет. Пропонують до вибору спочатку закуски та брускети. Далі смачні гарячі страви та салати, до прикладу куряче філе з цукіні на грилі та крем-сиром або ж салат з ніжними морепродуктами. Також є велика карта суші. Ну і звісно смачні десерти під улюблені пісні.

А щоб вам було приємніше святкувати «George’s Club» дарує знижку 20% на попереднє замовлення банкету.

Плануєте свято? George’s Club запрошує на ідеальний банкет*

Жорж чекає на вас щодня з 20:00 на 3 поверсі РЦ «Промінь».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів