Поділитись:

На Волині розпочались міжнародні змагання з крос-триатлону (фото)

Неділя, 11 серпня 2019, 23:14
На Волині розпочались міжнародні змагання з крос-триатлону (фото)

У неділю, 11 серпня, на озері Сомин, що в Турійському районі Волинської області, стартували III Міжнародні змагання з крос-триатлону – «Polissia Challenge Cup 2019».

Про це повідомляє Кордон.

Цьогоріч брати участь в змаганнях зголосилося близько 120 спортсменів з усієї України та інших країн. Призовий фонд – 100 тисяч гривень.

«На Сомині стартував Чемпіонат України з крос-триатлону!
Це вже втретє і ми не збавляємо темпів!
Цього року зголосилися брати участь близько 120 спортсменів з усієї України та інших країн. До речі, в рядах наших учасників спортсмени з Польщі. Тому слухайте на хвилях Radio WNET», – повідомляють організатори в соцмережах.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що за ходом змагань можна спостерігати онлайн на фініші в с. Смідин. Також транcляцію змагань можна буде побачити на телеканалі «Інтер» та прослухати на частотах польського радіо «Wnet.fm».

Змагання організовує ГО «Смідинська громада» за підтримки Луківської об’єднананої територіальної громади, під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» та спільно з партнерами – Федерацією триатлону України та ГО «Федерація триатлону Луцьк».

На Волині розпочались міжнародні змагання з крос-триатлону (фото)На Волині розпочались міжнародні змагання з крос-триатлону (фото)На Волині розпочались міжнародні змагання з крос-триатлону (фото)На Волині розпочались міжнародні змагання з крос-триатлону (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку "за прогули" звільнили тренера, коли той готував спортсмена до чемпіонату (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів