Поділитись:

На армію волиняни спрямували 175 мільйонів гривень

Понеділок, 12 серпня 2019, 13:11
На армію волиняни спрямували 175 мільйонів гривень

До держбюджету за підсумками семи місяців 2019 року з області надійшло 175,7 мільйона гривень військового збору.

Таким чином цього року з Волині на потреби національної армії спрямовано на 21 відсоток більше військового збору проти аналогічногоперіоду торік, – інформує ГУ ДФС у Волинській області. 

Саме відповідальність представників підприємництва та свідома позиція громадян, які дбають про легальне працевлаштування, сприяє росту надходжень військового збору, – констатують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Кожна офіційно виплачена зарплата чи інші отримані легальні доходи, з яких сплачено податки, це реальна фінансова допомога воїнам, котрі на Сході країни боронять державний суверенітет та незалежність нашої країни. Це означає, що за відповідальною сплатою податків – безпека і захист кожного з нас, а також своєчасне фінансування соціально-економічних програм», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що більшість волинських працедавців свідомі того, як важливо наповнювати бюджет та забезпечувати офіційне працевлаштування своїх найманих працівників.

Довідково:

за підсумками січня-серпня 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку – 75,8 мільйона гривень, на території Луцького району – понад 13 мільйонів гривень, у м. Ковель – 10,5 мільйона гривень, у м. Володимир-Волинський – понад 9,4 мільйона гривень військового збору, у м. Нововолинськ – 8,2 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів