Поділитись:

Підгайцівська тергромада матиме свого "шерифа" (фото)

Понеділок, 12 серпня 2019, 14:55

У Підгайцівській ОТГ буде поліцейський, який там житиме і працюватиме. 

Про це інформують на сторінці тергромади. 

Це стало можливим завдяки участі Підгайцівської сільської ради в проекті «Поліцейський офіцер громади», який впроваджує Національна поліція України за підтримки міжнародних партнерів. Його мета насамперед – забезпечення кожної громади поліцейським, який буде там жити й працювати. 

Відповідно до концепції проекту, на органи місцевого самоврядування покладено створення поліцейської станції та умов для належної роботи. У Підгайцівській ОТГ вже виконано цю умову. У селі Струмівка по вулиці Східній створена поліцейська станція. Її згодом дообладнають меблями та оргтехнікою, забезпечать засобами зв’язку та підключенням до мережі інтернет.

Зі свого боку Нацполіція проведе відбір серед претендентів на цю посаду, призначеного поліцейського скерує на спеціальне навчання, обіцяє надати повне екіпірування, планшет, службовий автомобіль.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024
13:20