Поділитись:

Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)

Понеділок, 12 серпня 2019, 16:00
Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)

Автодорогу Р-15 Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква продовжують ремонтувати. 

Цьогоріч тривають роботи на 8,5 км автодороги Р-15, а саме між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ (км 65+000 – км 73+500). Торік на цьому відрізку автошляху підрядним підприємством ТзОВ "Автомагістраль-Південь" були проведені роботи з укладання вирівнювального шару дорожнього одягу з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші по основному проїзду, а також на заїзних кишенях та окремих з’їздах з дороги, – інформує Укравтодор. 

Цьогоріч договір укладено з ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс". Тож підприємство приступило до укладання п'ятисантиметрового верхнього шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетоної суміші (ЩМА). Розпочали зі сторони Нововолинська і рухаються у напрямку Володимира-Волинського. За минулий тиждень укладено ЩМА на ділянці протяжністю 3 км. Окрім того, на цьому відрізку дороги підрядник досипає узбіччя та влаштовує посадкові майданчики в місцях зупинки громадського транспорту.

Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)Ремонтують дорогу з Нововолинська до Володимира: рух обмежений (фото)

Контроль якості виконаних робіт та матеріалів, що використовуються, перевірили працівники лабораторії з контролю якості виробництва Служби автомобільних доріг у Волинській області та державного підприємства "Дорожній контроль якості".

У зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту ділянкою дороги Р-15 Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква від км 65+000 до км 73+500 частково обмежений і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів