Поділитись:

У Луцьку для Києва склали 19-метровий тролейбус (фото)

Середа, 14 серпня 2019, 12:33

У межах виконання контракту «Богдан Моторс» передав КП «Київпастрас» черговий 19-метровий тролейбус «Богдан Т90117», який 14 серпня розпочне курсування вулицями столиці.

Таким чином тролейбус став тринадцятим із першої партії замовлених 55 тролейбусів, договір на які було підписано за результатами аукціону, що відбувся в січні 2019 року, – інформує пресслужба підприємства. 

Тролейбус «Богдан Т90117» для м.Київ – це сучасний та якісний транспорт, в якому створені всі умови для комфортного проїзду пасажирів та водія. Відповідно до умов тендеру, всі замовлені тролейбуси будуть обладнані одним кондиціонером кабіни водія та двома кондиціонерами салону. До того ж, головною відмінністю цього тролейбусу є асинхронні тягові двигуни українського виробництва ДП завод «Електроважмаш» з м.Харків. Також всі тролейбуси будуть обладнані системою відеоспостереження і матимуть автономний хід до 1 км. Загальна пасажиромісткість тролейбуса становить 170 чол., є 50 місць для сидіння.

Контракт з КП «Київпастранс» у повному обсязі ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» має намір виконати до кінця 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів