Поділитись:

Прикордонний волинський хабарник погорів на цигарках

Середа, 14 серпня 2019, 17:50
Прикордонний волинський хабарник погорів на цигарках

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії системній корупції викрили на хабарях інспектора відділу прикордонної служби «Висоцьк» Луцького прикордонного загону.

Як повідомляє пресслужба відомства, оперативники спецслужби встановили, що інспектор прикордонної служби третьої категорії налагодив механізм отримання грошей від громадян за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон з України до країн Євросоюзу тютюнових виробів.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання сержантом від місцевого жителя неправомірної вигоди у сумі 15 тисяч гривень за сприяння у переправленні через державний кордон двадцяти п’яти ящиків цигарок. Правоохоронці затримали прикордонника поблизу державного кордону після отримання другої частини хабаря у розмірі десять тисяч гривень. Раніше було задокументовано одержання зловмисником першої частини неправомірної вигоди.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших ймовірних фактів протиправної діяльності інспектора. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Заходи з викриття прикордонника проводились спільно з Територіальним управлінням ДБР у м. Львові, за процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Прикордонний волинський хабарник погорів на цигарках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
12 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024