Поділитись:

Звідки, за скільки і які автомобілі купують волиняни (відео)

П'ятниця, 16 серпня 2019, 10:41

Найчастіше шукають "рено", але купують "фольксвагени". Інтернет-ресурс "Авто Ріа" опублікував рейтинг автівок, які шукали волиняни у липні. Серед фаворитів – іномарки середнього класу, які коштують від 5 до 7 тисяч доларів.

Журналісти Сфери.ТВ з'ясували, які машини реально купити за такі гроші та чи знизився попит на авто. 

Четвер – один із двох днів на тиждень, коли у Луцьку працює авторинок – один із найбільших майданчиків продажу автівок у Західній Україні. Дехто тут продає свої машини, але для багатьох людей – це бізнес. Спеціально із-за кордону сюди "женуть" близько 5-8-ми машин на місяць, аби продати і заробити. Кажуть, найчастіше автівки купують в Польщі та Швейцарії, рідше – в Німеччині та Нідерландах.

Продавець авто Олександр розповів, що колись люди купували буси, а зараз люди почали купувати легкові автівки. Перше, на що звертають увагу покупці, – ціна. Зараз серед фаворитів – іномарки середнього класу, вони від 5 до 7 тисяч доларів. Продати їх реально менш як за два тижні. А вже з дорожчими потрібно повозитися більш ніж місяць чи два. 

Зі слів продавця Юрія, люди на ринку купують дешеві машини, а дорогі купують у салонах. Інтернет-ресурс "Авто Ріа" опублікував рейтинг автівок, які шукали волиняни у липні. Перші три позиції – за різними моделями "рено", але на базарі, кажуть продавці, зараз найбільш продавані "фольксвагени". Хоча і тут, стверджують досвідчені продавці, останнє слово за ціною.

Дизель чи бензин, коробка автомат чи механіка – тут усе залежить від бажання покупців. Єдине, що змінилося, – автівки на євробляхах ніхто тепер не купує. Є інша тенденція – електрокари. Найчастіше купують "нісани" та "рено". У спеціалізованій компанії кажуть, що попит на машини, у порівнянні з минулим роком, зріс. Інколи клієнти у них замовляють і дорогі іномарки, ціна яких від 60-ти і до трьохста тисяч євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів