Поділитись:

У луцькому "Базиліку" прокоментували ситуацію з отруєнням

Субота, 17 серпня 2019, 14:01

Упродовж найближчих кількох днів заклад "Базилік, що на вулиці Кравчука у Луцьку, не прийматиме гостей.

Про це повідомили на сторінці кафе у Facebook. 

"У нашому закладі проводиться епідеміологічне розслідування для встановлення причин та обставин, що, ймовірно, могли призвести до захворювання осіб, які 15-16 серпня 2019 року звернулись за медичною допомогою з ознаками гострої кишкової інфекції. Усі наші співробітники націлені на вжиття максимальних заходів для встановлення усіх обставин цієї події. Також проводяться профілактичні заходи в усіх приміщеннях та розробляються уніфіковані санітарні регламенти з метою запобігання подібним ситуаціям для усієї мережі закладів. Запевняємо, всі заходи будуть проведені якісно та у найкоротший термін", – йдеться у повідомленні. 

Також в "Базиліку" наголосили, що в пріоритеті закладу – надання якісних послуг відвідувачам. 

"Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємося невдовзі зустрітися знову", – написали на сторінці в соцмережі. 

Нагадаємо: у луцькому кафе "Базилік" отруїлися вісім людей, з них троє – діти. За інформацією Волинського обласного лабораторного центру керівництво відмовилося проводити обстеження персоналу закладу на носійство збудників інфекційних захворювань. До слова, у 2016 році кафе "Базилік" отримало відзнаку від знімальної команди програми "Ревізор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів