Поділитись:

У Ковелі під час навчань СБУ поранили начальника депо

Неділя, 18 серпня 2019, 04:33
У Ковелі під час навчань СБУ поранили начальника депо

На залізниці під час антитерористичних навчань Служби безпеки України поранено начальника Ковельського пасажирського вагонного депо Олександра Стречена.

Про це пише Район.Ковель.

16 серпня близько опівдня в ході проведення навчання працівників Служби безпеки України під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру та обласного управління СБУ на території пасажирської компанії ВЧД-14 (пасажирське вагонне депо) у місті Ковелі на вулиці Ветеранів, 3 отримав фугасне поранення ноги багатолітній керівник даного підприємства, Почесний залізничник Олександр Стречен.

Зі слів очевидців, учасники навчань почали кидати через паркан на територію депо вибухові пристрої, незважаючи на те, що в цей момент в зоні ураження перебували як працівники підприємства, так і відвідувачі – залізничники з інших структурних підрозділів Ковельського залізничного вузла (тут в адміністративній будівлі знаходиться банкомат), в тому числі й молоді залізничниці, які перебувають у декреті: матусі з колясками приходять сюди за різними довідками.

Почувши вибухи, Олександр Стречен вибіг з приміщення і почав закликати людей швидко залишити небезпечне місце. У цей час з-за паркану перелетів вибуховий пристрій, упавши Олександру Івановичу під ноги. Пролунав вибух.

«Зірвали діда!» – пронеслося цехами вагонного депо.

Свідки розповіли, що під час вибуху Олександр Стречен отримав травматичний розрив зв’язок правого гомілкового суглобу.

Нагадаємо, у березні 2019 року Олександра Стречена було нагороджено медаллю «За гідність і патріотизм».

У Ковелі під час навчань СБУ поранили начальника депо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скидатимуть бомби і запускатимуть ракети: на Волині пройде авіанавчання

Надрукувати
мітки:
коментарів