Поділитись:

Депутат від "Слуги народу" обізвав журналістку "тупою вівцею"

Понеділок, 19 серпня 2019, 14:14
Депутат від «Слуги народу» обізвав журналістку «тупою вівцею»

Обраний народним депутатом представник партії "Слуга народу" Максим Бужанський грубо образив журналістку Ольгу Духнич та видання "Новое Время", в якому вона працює

Допис із образою на адресу журналістки і видання Бужанський поширив у Telegram, – повідомляє espreso.tv.

"Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником "Слуги народу" заявила, що я ностальгую за СРСР і "часами Януковича". Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому, прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ", – написав Бужанський.

Депутат від «Слуги народу» обізвав журналістку «тупою вівцею»

Журналістка назвала допис Бужанського спробою "хайпанути", а з'ясовування стосунків із обраним нардепом – спробою "з'ясовувати стосунки з голубом, який напаскудив на рукав пальто".

"Щось відповідати панові Бужанському – це як спроба з'ясувати стосунки з голубом, який напаскудив вам на рукав пальто. Сподіваюся, робота Бужанського як депутата буде продуктивніше, різноманітніше і на благо країни. Бентежить інше – його явний або неявний намір підставити голову своєї партії Дмитра Разумкова, назвавши одіозним ЗМІ, якому він дав інтерв'ю. Та й взагалі падати до обзивання журналістів дуже фу. Уявляю, як незручно його однопартійцям, за невеликим винятком. Я здогадуюся про мотив Бужанського хайпануть, щоб ви всі його обговорювали пару днів і знайомилися ближче. Так ось, старе правило. Не годуйте в громадських місцях тролів, клоунів, голубів і депутата Бужанського", – написала Духнич.

При цьому журналістка зазначила, що Бужанський має вибачитися перед виданням, яке вона представляє.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
28 лютого 2024
22 лютого 2024
13 лютого 2024
11:18
25 січня 2024
11 січня 2024
25 грудня 2023
15 грудня 2023
11 грудня 2023
28 листопада 2023
18:13