Поділитись:

Баскетболісти «Старого Луцька» провели оригінальне тренування (фото)

Понеділок, 19 серпня 2019, 18:17

«Старий Луцьк-Університет» провів відкрите тренування під керівництвом Тараса Колодія.

18 серпня баскетболісти, фактично, вбили двох зайців: не випадаючи із плану підготовки до нового сезону, в незвичному форматі потренувалися та поспілкувалися із своїми вболівальниками.

Попри вихідний день та ранній старт дійства, на заклик спортсменів відгукнулися декілька десятків вболівальників та любителів спорту. На тренування прийшли лучани різного віку, зокрема і школярі.

На старті дійства Тарас Колодій розповів про деталі тренування та поділив учасників на дві групи. Тренерський штаб «Старого Луцька» уважно спостерігав за діями своїх підопічних.

Присутні бігали, качали прес, піднімали гриф та інтенсивно виконували безліч інших вправ, запропонованих Тарасом Колодієм. Найвитриваліші внаприкінці тренування мали можливість позмагатися у декількох «челенджах».

Загалом як спортсмени, так і вболівальники показали високий рівень фізичної готовності. 

Переможці та учасники челенджів отримали шоколад від Тараса Колодія. Всі учасники свята були відзначені й керівництвом БК «Старий Луцьк-Університет». Віце-президент тренер клубу Дмитро Чайковський вручив присутнім подарунки із клубною символікою, а ще закликав підтримувати команду під час сезону.

Враженнями від такого формату тренування своїх підопічних поділився головний тренер команди Володимир Журжій

«Ми вже майже три тижні тренуємось з початку зборів. Поговорили з Тарасом Колодієм і вирішили провести таке незвичне тренування із залученням вболівальників. В нас якраз на сьогодні було заплановане тренування на стадіоні згідно із планом першого збору. Ми трішки підкоригували свої плани, а хлопці відволіклися монотонних занять. До того ж прийшли чарівні вболівальниці. Напевно, хлопців це десь мотивує. Загалом, як виявилось, ідея з таким
тренуванням – дуже вдала», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сашко Положинський тренувався разом із БК "Старий Луцьк–Університет"

Надрукувати
мітки:
коментарів