Поділитись:

Суд наклав арешт на рахунки компанії "Фоззі-Фуд"

Неділя, 29 травня 2016, 12:14

Солом'янський районний суд Києва наклав арешт на рахунки компанії "Фоззі-Фуд", що володіє мережею супермаркетів "Сільпо," через заниження посадовими особами податку на додану вартість.

Розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ "Фоззі-Фуд" під час проведення фінансово-господарських взаємовідносин з низкою компаній шляхом проведення безтоварних операцій занизили ПДВ в січні-лютому 2015 на суму в 32,2 мільйона гривень.Про це повідомляє businessua.com з посиланням на ухвалу суду.

Крім того, було виявлено невідповідність придбаних та реалізованих товарів, не підтвердження реальності здійснення фінансово-господарських операцій, відсутність можливості виконання договірних відносин.

Правопорушення зафіксували в акті позапланової виїзної перевірки Фіскальної службою в листопаді 2015 року.

Також слідство встановило, що у ТОВ "Фоззі-Фуд" є рахунки в банку "Південний" і банку "Восток".

"З метою припинення злочинної діяльності та для подальшого відшкодування завданих державі збитків виникла необхідність в накладенні арешту на рахунки ТОВ" Фоззі-Фуд ", — йдеться в ухвалі суду.

Задля припинення витоку грошей суд ухвалив накласти арешт на рахунки компанії одразу у двох банках, заборонив розпоряджатися грошовими коштами та постановив припинити витратні операції з коштами, які надходять на рахунки.

Надрукувати
мітки:
коментарів