Поділитись:

Творчість, електромобілі і розваги: розповіли деталі святкування річниці «Променя» (фото)

Вівторок, 20 серпня 2019, 16:19
Творчість, електромобілі і розваги: розповіли деталі святкування річниці «Променя» (фото)

Річниця розважального центру «Промінь» відбудеться без традиційних концертів та виступів зірок. Натомість лучани 24 серпня зможуть долучитися до крутого екофесту, який сподобається як маленьким відвідувачам, так і дорослим.

Про це під час пресконференції 20 серпня у розважальному центрі «Промінь» розповіли директор комплексу Дмитро Грелюк та головний маркетолог Олександра Сов’як.

Творчість, електромобілі і розваги: розповіли деталі святкування річниці «Променя» (фото)

Початок свята запланований на 12 годину. А триватиме до 21 години.

«Ми не хотіли йти простим шляхом. Обрали вектор соціального нетворкінгу і створюємо територію, де комунікують люди між собою і обговорюють нагальні важливі теми. Саме тому вирішили не проводити концерт, а зробити дійство, яке допоможе дати поштовх вирішенню, болючих проблем, які актуальні повсюду. Адже проблема сортування та надлишку відходів, є не лише у Луцьку, а по всьому світу», – розповів директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк.

Творчість, електромобілі і розваги: розповіли деталі святкування річниці «Променя» (фото)

Своєю чергою головний маркетолог закладу зауважила, що у Західній Україні такі заходи не є частими. Подібне є лише у Льовові.

«Еcostrum – це свято думаючих і свідомих людей. У нас перспективне місто з великим потенціалом, з крутими людьми, які можуть змінювати себе та світ на краще! Ми розуміємо, що комплекс має важелі впливу, наприклад – інформаційний ресурс. От і вирішили нагадати собі і кожному лучану, що наше місто може стати прикладом! Просто потрібен вірний вектор руху, який ми хочемо задати на нашому фестивалі!», – зауважила Олександра Сов’як.

Отож, під час святкування на території розважального центру лучани зможуть послухати корисні та цікаві лекції:

12:30 «Сморід у Луцьку. Причини. Як з цим боротися», (Ініціативна група «За чисте повітря»  Володимир Редкач, Ірина Новосад, Михайло Верпучинський, Володимир Окладний, Луцьк),

13:30 «Свідоме виховання майбутнього покоління» (Артур Кочарян, засновник мережі приватних шкіл Think global, Київ),

15:00 «Сортування», (Євгенія Жилінська, «Україна без сміття», Київ), 

16:00 «Zero waste. Прості звички, що змінюють світ», (Анастасія Мартиненко, Київ).

Окрім цього, на #ecostrumfest діятимуть різноманітні локації. На екоярмарку охочі зможуть придбати незвичні дрібнички та екотовари, які покращують життя. Також діятиме відпочинкова зона, відбуватимуться тематичні інтерактиви, анімаційні програми та творчі майстер-класи.

До того ж, всі охочі зможуть зробити фото в імпровізованому садку від партнерів «Сад город» та долучитися до арт-терапії.

Однією з родзинок фестивалю стане виставкова зона екологічних видів транспорту. Тут гості свята зможуть обрати собі крутезний велосипед, навіть з електромотором, покататися на гіробордах чи дізнатися більше про електрокари.

Окрім цього, на площі перед «Променем» відбуватимуться художні перформанси, облаштують зону зі стародавніми українськими та європейськими музичними інструментами та розкажуть їх історію. А ввечері біля фонтанів викликатимуть мурашки атмосферне інструментальне тріо «Encore».

До того ж, протягом дня стріт-арт-художник малюватиме важливий заклик, який залишиться у серці кожного.

У РЦ «Промінь» додали, що під час фестивалю в приміщенні розважального центру також відбуватимуться розіграші із призами. Тому запрошуються усі охочі стати частинкою #ecostrum під час святкування 2 річниці улюбленого центру.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
09 березня 2024
08 березня 2024
24 лютого 2024
27 листопада 2023
15 листопада 2023
31 жовтня 2023
08 вересня 2023
07 вересня 2023
13:48
29 липня 2023