Поділитись:

Плавець звільненого зі скандалом тренера у Луцьку встановив ще один рекорд (відео)

Вівторок, 20 серпня 2019, 18:30
Плавець звільненого зі скандалом тренера у Луцьку встановив ще один рекорд (відео)

Вихованець звільненого зі скандалом тренера-викладача СДЮШОР з плавання у Луцьку Володимира Самчука Максим Ткачук встановив юніорський рекорд на дистанції 100 метрів брасом (50-метровий басейн).

Відповідний результат він продемонстрував під час першого дня чемпіонату світу з плавання серед юніорів, який упродовж 20-25 серпня триватиме у Будапешті. 

Ткачук пробився до півфіналу змагань з результатом 1:02.31. Раніше Максим Ткачук встановив два юніоріські рекорди України на короткій воді (25-метровий басейн). 

Нагадаємо, що тренера-викладача луцької спортивної школи з плавання Володимира Самчука звільнили з посади в той час, коли він готував свого спортсмена Максима Ткачука до чемпіонату світу на базі приватного клубу, а не в комунальному басейні, в якому на період канікул щороку спускають воду. Своєю чергою директор СДЮШОР Олександр Сологуб стверджує, що фахівця справедливо звільнили за порушення трудової дисципліни. 

15 серпня на платформі відкрите місто з'явилася петиція, в якій владу просять поновити тренера на посаді у СДЮШОР. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за добу ініціатива зібрала необхідну кількість підписів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів