Поділитись:

Волинські поліцейські виграли чемпіонат з мініфутболу серед правоохоронців (фото)

Середа, 21 серпня 2019, 18:42

Команда волинських поліцейських перемогла у чемпіонаті з мініфутболу серед правоохоронців.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Сьогодні, 21 серпня, у Луцьку відбувся чемпіонат Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» з мініфутболу, приурочений 28-річниці Дня Незалежності України.

У чемпіонаті взяли участь дев’ять команд. За першість змагалися команди ГУНП в області, Управління служби безпеки України у Волинській області, Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, Луцького прикордонного загону, Волинської митниці ДФС, Управління патрульної поліції у Волинській області, Департаменту муніципальної варти Луцької міськради, Управління держспецзв’язку та військової частини 1141 Національної гвардії України.

За результатами фінальних ігор, перше призове місце виборола команда Головного управління Національної поліції у Волинській області. Друге місце дісталося Управлінню служби безпеки України у Волинській області, третє місце посіла команда військової частини 1141 Національної гвардії України.

Футбольна гра відбулась на спортивних майданчиках Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів