Поділитись:

П'яний водій, наркотики, кастет: вночі у Луцьку затримали небезпечних осіб (фото)

Четвер, 22 серпня 2019, 11:40

У ніч на 22 серпня луцькі патрульні виявили кількох небезпечних осіб.

Про це повідомляється на сторінці патрульних у мережі Facebook.

Вночі у Луцьку на вулиці Наливайка патрульні помітили осіб, які різко змінили напрямок руху, побачивши службовий автомобіль. Полісмени наздогнали їх і затримали. В руках одного з чоловіків був водяний насос, походження якого затримані не змогли пояснити. Усіх доставили до міськвідділу поліції.

А на проспекті Волі інший екіпаж виявив підозрілого громадянина, у якого під час перевірки знайшли пристрій для куріння наркотичних речовин та поліетиленовий пакет з наркотиками. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

На вулиці Ковельській екіпаж патрульних помітив автомобіль "Renault Scenic", водій якого порушив правила дорожнього руху. На вимогу поліцейських зупинитись водій не відреагував, зупинився лише через кількасот метрів. У 32-річного чоловіка виявили ознаки сп’яніння, однак пройти перевірку той відмовився. На порушника оформили протокол і постанову.

Також в ніч на 22 серпня патрульні виявили 19-річного хлопця, в якого при перевірці знайшли кастет та ніж. Для встановлення обставин по суті затриманого передали слідчому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали молодиків зі зброєю

 

Надрукувати
мітки:
коментарів