Поділитись:

Автостанцію на Конякіна в Луцьку хочуть зробити "пристойнішою"

Понеділок, 30 травня 2016, 11:15
Автостанцію на Конякіна в Луцьку хочуть зробити «пристойнішою»

У Луцьку просять привести до належного вигляду автостанцію №1, що на Конякіна, 39 у Луцьку.

Про це зазначено в петиції Олександра Шпалерчука від 30 травня 2016 року на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Перше, що бачать гості міста, які темної пори доби приїздять на автостанцію №1 – це абсолютно темна ділянка вулиці Кравчука, а також "сторожові" пси Варшавського ринку та їх "бездомні колеги", що бігають туди-сюди. Ця проблема стосується жителів навколишніх будинків та, зокрема, студентів СНУ імені Лесі Українки, що проживають у гуртожитку №6. Неодноразово проходячи ввечері вулицею Кравчука доводилось зустрічати безхатьків, що відпочивають у кущах обабіч дороги. Подібне "рандеву" серед темної вулиці може спричинити непередбачувані наслідки, а декому й нанести непоправну шкоду здоров'ю", – зазначає він.

Автор звернення зазначив, що на МАФах, розташованих вздовж ринку, встановлені ліхтарі, які іноді вмикають, однак у проміжку між комплексами магазинів, а також за ними та по іншу сторону дороги – абсолютна темрява.

"Не набагато світлішою є і територія самої АС, а саме зі сторони вулиці Конякіна. В нашому розумінні такий стан речей не сприяє ані туристичній привабливості міста, а ні комфорту проживання в районі. Ми вважаємо, що питання слід розглянути у міській раді та, по можливості, чим скоріше вирішити його", – резюмував Олександр Шпалерчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів