Поділитись:

У "Яровиці" – фасадна система майбутнього*

Понеділок, 26 серпня 2019, 12:07

Розуміючи важливість впровадження енергозберігаючих технологій будинки Яровиця Fly одягаємо у енергозберігаючу фасадну систему SCANROC

Чому SCANROC?

SCANROC- має гарний зовнішній вигляд, високу сейсмостійкість і, головне, це високу ступінь теплової ефективності.

SCANROC — це фасадна система майбутнього, яка ввібрала в себе все найкраще від традиційних лицювальних матеріалів та позбавилась від їх недоліків.

SCANROC — це потужний набір інноваційних рішень, що забезпечують високу надійність та довговічність фасаду.

Система вентфасаду SCANROC складається з основних груп:

а) сталева рамна система кріплення фасадного каменю — утримує зовнішній захисний шар, теплоізоляцію. Виготовлена з високоякісних гарячеоцинкованих сталей західноєвропейського походження.

б) теплоізоляційного шару, завтовшки від 50 до 240 мм;

в) фасадної плитки (фасадного каменю), який окрім декоративних властивостей виконує функції захисту теплоізоляційного шару та всієї конструкції від зовнішнього впливу.

г) між фасадною плиткою та теплоізоляційним шаром є вентиляційний канал, в якому з’являється повітряний потік, який відводить вологу з середини системи, що забезпечує постійну сухість теплоізолюючого шару і не дає його теплоізоляційним властивостям зменшуватись.

Принцип дії

За рахунок різниці температур між більш теплим повітрям всередині каналу та менш нагрітим ззовні, у системі з’являється повітряний потік направлений вгору (ефект тяги в трубі). Цей потік значно зменшує температурний вплив на стіну і забезпечує вентиляцію,

яка виводить вологу з утеплювача та стін. Такий підхід дозволяє утеплювачу максимально використовувати свої енергозберігаючі властивості та підтримувати оптимальну температуру всередині забудови при любих погодних умовах.

Для стін, які «вдягнені» у SCANROC, не страшна ніяка побутова волога, яка з’являється в процесі життєдіяльності людини. Вона не затримується в стінах, а за рахунок різниці температур та тиску водяної пари, потрапляє в більш паропроникний утеплювач, звідки виводиться повітряним потоком.

Переваги

Система SCANROC дозволяє виключити негативний вплив «містків холоду», тобто частин будівельних конструкцій, які мають прямий контакт з оточуючим середовищем (міжповерхові перекриття, віконні перемички).

Знижує рівень шуму більш ніж вдвічі.

Система розрахована на 100 років експлуатації в самих жорстких  кліматичних та сейсмічних умовах.

В системі використовуються тільки негорючі матеріали. Захист стін від опадів, температурних перепадів, ультрафіолетового випромінювання та механічних навантажень на фасад.

Обирайте красивий теплий та довговічний дім.

☎ 050 402 05 05

yarovytsya.com.ua
euroholding.net.ua 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів