Поділитись:

На Волині "полатали" дорогу між Седлищем та Каменем-Каширським (фото)

Вівторок, 27 серпня 2019, 13:14
На Волині

На Волині завершили ремонт дороги між Седлищем та Каменем-Каширським.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На майже 30-кілометровій ділянці дороги територіального значення Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н -17/, що сполучає Седлище і Камінь-Каширський завершили ремонтні роботи.

На Волині

Унаслідок хронічного недофінансування дорожньої галузі цей відрізок шляху перебував в аварійному стані, оскільки десятки років не знав серйозних ремонтів. Така ситуація викликала обурення користувачів доріг, насамперед мешканців довколишніх сіл, які у травні поточного року влаштовували акцію протесту.

Проте і цьогоріч не було фінансової можливості провести там капітальний чи середній поточний ремонт, оскільки дорога Т-03-11 не ввійшла до переліку об’єктів, затверджених розпорядженням КМУ від 06.02.2019р. № 130-р. 

Тож на дорозі між Седлищем і Каменем-Каширським на найбільш ушкоджених ділянках провели поточний дрібний ремонт дорожнього покриття суцільними картами та влаштували 4 км поверхневої обробки. По всьому іншому відрізку шляху виконані аварійні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття за рахунок коштів, що виділяються  на експлуатаційне утримання автомобільних доріг державного значення.

На Волині

На Волині

На Волині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів