Поділитись:

Італійське взуття: секрет легендарності та беззаперечного успіху*

Вівторок, 27 серпня 2019, 13:39
Італійське взуття: секрет легендарності та беззаперечного успіху*

Гарне взуття завжди виділяє людину з натовпу. Воно завжди чітко показує, що вона являє собою. За зовнішнім виглядом взуття можна побачити ким є людина насправді. Зрозуміти його риси характеру, його пріоритети в житті, його стиль. Якби ми не хотіли заперечувати даний фактор, але італійці знають про індустрію пошиття взуття куди більше, аніж представники інших національностей. Купити пару з Італії завжди означає придбати річ, яка змусить звернути на себе увагу. Жіноче італійське взуття, як і чоловіче - ознака гарного смаку.

Італійське взуття захоплює вишуканим дизайном, відповідністю ультрамодним тенденціям і абсолютною гармонією кожної деталі. Натуральні матеріали, зручна форма колодки, оригінальні мотиви декору зводять продукцію взуттєвих фабрик з сонячної середземноморської країни в ранг культових предметів гардероба досвідчених, вимогливих модниць і респектабельних, солідних чоловіків.

Брендове взуття з Італії носить імена своїх засновників, при цьому більшість відомих торгових марок були створені в минулому столітті і пройшли довгий шлях становлення, перетворившись із сімейних майстерень до всесвітньо відомих фірмових брендів. Мальовнича природа, велич старовинної архітектури, самобутня культура надихають сучасних дизайнерів створювати вишукані, елітні моделі.

Італійські бренди взуття, що змінили світ моди

Кожен з цих брендів має свої відмінні риси і шарм. У взуття будь-якого з них можна, що називається, закохатися з першого погляду. Але у моделей всіх цих торгових марок є спільні риси - краса і комфорт. Неважливо, босоніжки це або чоботи - пара італійського взуття подарує своїй власниці відчуття легкості і стилю.

  • Casadei. Ручне виробництво взуття Casadei почалося в 1958 році в маленькій лавці, в якій створювали і продавали сандалі для туристів. Компанію заснувала подружня пара, і до цього дня цей відомий італійський бренд залишається сімейною справою під прізвищем Касадей. Відмінні риси марки - традиції ручного пошиву і використання добірної шкіри, а також високий каблук практично у всіх моделях бренду. Сьогодні взуття Casadei - це моделі класу люкс з екстравагантним, сміливим дизайном, про які мріє кожна друга світова модниця.
  • Baldinini. Без перебільшення, італійський взуттєвий бренд №1. Сумнівів в цьому не виникає навіть у найдосвідченіших критиків і модників. Історія бренду почалася в 1910 році, і до сих пір підприємство залишається сімейним. Ось уже протягом століття взуття Baldinini - це вручну скроєні і зшиті вироби дивовижної якості і дизайну. Увага до деталей є ще однією відмінною рисою бренду. Кожен сезон випускаються чоловічі та жіночі колекції, які вражають своєю елегантністю і зручністю. 3. Fabio Rusconi. Фабіо Русконі заснував свій бренд в 1998 році. Прозорливий італієць зробив ставку на класику, і не прогадав. Сьогодні взуття Fabio Rusconi - це квінтесенція мінімалістичного стилю і неймовірної високої якості. Всі нові віяння дизайнер адаптує під свої колекції, завдяки чому він завжди залишається на вістрі моди, але при цьому відрізняється стриманістю. Філософія Фабіо полягає в тому, щоб створити взуття з ідеальним балансом між модою, якістю і ціною. Дизайнер випускає тільки колекції для жінок, в яких представлені класичні човники, балетки, мюлі, сабо, босоніжки, чоботи. Італійське жіноче взуття від Fabio Rusconi подобається представницям прекрасної статі на всіх континентах.
  • Liu Jo. Історія бренду бере свій початок в 1995 році, в якому він буквально увірвався на міжнародні подіуми. Як одяг, так і взуття Liu Jo - речі для цілеспрямованих і зрілих жінок, в чиєму гардеробі не місце коротким топікам і міні-спідницям. Практично всі моделі ідеально підходять для повсякденного життя і поєднуються з безліччю луків. В основному використовуються чорні, білі, нюдові, сріблясті кольори. Також зустрічаються моделі з анімалістичним принтом. Бренд випускає класичні човники, балетки, черевики, лофери, босоніжки, кеди.
  • Love Moschino. Бренд Love Moschino представляє собою нестримну енергію, яскраві фарби життя, неймовірні емоції. Модний будинок веде свою історію з 1985 року, а лінія Love Moschino була заснована в 1986 році, яка носила в той час ім'я Moschino Jeans. Засновник компанії Франко Москіно придумував оригінальні речі та аксесуари, які з самого початку кидали виклик буденності. Плюшеві ведмедики прикрашали декольте плаття, а дефіле в нових колекціях ставали справжнім шоу. Взуття Love Moschino - це яскраві кольори, сердечка, логотип бренду на фурнітурі. Впізнати речі від Moschino можна з першого погляду. Так, наприклад, колаборація з виробником меблів з пластика подарувала світові балетки в 8 кольорах, що виконані з м'якого екологічно чистого пластика. У колекціях представлені класичні човники, лофери, балетки, кеди, сліпони для чоловіків і жінок.

Як обрати ідеальне італійське взуття?

Жінкам нерідко доводиться робити вибір - красиво чи все ж зручно? З жіночим італійським взуттям про це можна забути. Це взуття буде одночасно вишуканим і комфортним, так що приказка «краса вимагає жертв» явно втрачає свою актуальність. Крім краси і неймовірної зручності, італійські моделі мають високу якість. Ви зможете проносити одну пару не один сезон, при цьому вироби не втратять своєї актуальності.

Також є ще одне важливе питання, яке хвилює кожного при покупці - вартість товару і наскільки вона виправдана. Як ви знаєте, якісні товари, як правило, недешеві. Не виняток і італійське взуття. Ціни на моделі з Італії досить високі, але цілком обґрунтовані. Якщо ви побачили дешеву жіночу італійську пару- можете бути впевнені, що це підробка. Якість завжди коштує певних грошей, особливо якщо мова йде про такий важливий елемент гардеробу, як взуття.

Останній пункт вибору – це місце для покупки. Якщо ви хочете підібрати довговічне і красиве взуття, то це завдання не з легких - якщо ви шукаєте її, скажімо, на ринку. Але якщо ви придбаєте один раз пару у фірмовому магазині, ви будете повертатися туди ще неодноразово.

Переваги італійського взуття

Саме взуття з Італії отримало максимальну популярність. Пов'язано це з кількома причинами:

  • Ефектний зовнішній вигляд моделей, чого не відняти у італійського взуття. Саме моделі виробників даної країни сьогодні займають провідні рядки в рейтингах за популярністю. За стильне виконання італійські пари мають попит серед зірок і знаменитостей, політиків, бізнесменів.
  • Оригінальні та креативні дизайнерські рішення - італійські майстри добре знають свою роботу. Кожна нова колекція рясніє цікавими варіантами і задає нові модні течії для всього світу.
  • Приголомшлива зручність - саме італійські колодки визнані сьогодні найбільш зручними. Завдяки правильному розрахунку і грамотному виконанню, нога в цих моделях розташовується з максимальним комфортом. Будьте впевнені, ви не відчуєте втоми, навіть провівши цілий день на ногах. Особливо даний нюанс турбує представниць прекрасної половини людства. Брендове жіноче взуття від італійських майстрів буде максимально зручним, незалежно від висоти каблука.
  • Відмінна якість. Які використовуються матеріали, таке і, власне, пошиття італійського взуття - це реальний приклад для наслідування. Купуючи моделі від виробників цієї країни можна бути на всі 100% впевненим у їх довговічності. Навіть після тривалого носіння брендові моделі італійського взуття не втрачають своєї вишуканості, залишаючись ефектними і привабливими. Міцна фурнітура дозволить не замислюватися про ремонт і носити взуття стільки, скільки захочеться.

Топ 5 столиць італійського стилю

Сама Італія вважається країною, де зосереджені найкращі зразки моди, краси та стилю. Але і в середині неї є міста, що можуть похизуватися цікавим та незвичайним поглядом на тренди. Ми зібрали наймодніші італійські міста.

Рим вибирає міський шик

Столиця Італії тяжіє до спортивного одягу, натхненного повсякденним і неформальним вуличним стилем. Кросівки, толстовки, верхній одяг: це характерні елементи іміджу римських дівчат. І звичайно ж м'які тканини, які легко лягають на тіло, облягають фігуру, не обтяжуючи її надмірно структурованими деталями. Улюблені бренди італійок з Риму - Adidas Originals, Hogan, Saucony.

Мілан: делікатне поєднання моди і жіночності

Шопінг міланських поціновувачів моди створить настрій з високим ступенем жіночності, де форми, тканини і одяг мають на меті максимізувати фігуру. Квіткові і вінтажні принти - абсолютні модні переваги мешканок цього міста, які шукають сучасні, але вишукані предмети одягу, взуття та аксесуарів. Зважаючи на це, вони обрають такі бренди, як Michael Kors, Nero Giardini і Laura Biagiotti.

У Неаполі перемагає міський стиль

Наймодніші неаполітанські жінки - ентузіасти, які люблять світ моди, створений зі спортивних і химерних деталей, де теплі бездоганні білі светри носять під верхнім одягом з матеріалів з ефектом плюшевого ведмедика. Одним словом, жінки цього міста цінують поєднання комфорту і модних деталей. Які улюблені бренди італійок з Неаполя? Перш за все, Manzara і Adidas Originals.

Палермо вибирає повсякденний шик

Найбільше мешканки Палермо обожнюють верхній одяг. Не тільки куртки і пальта, а й чудові кардигани з м'яких і теплих тканин в різноманітній і грайливій колірній палітрі, від натуральних кольорів до найяскравіших відтінків. Шкіряні чоботи (чорного або коричневого кольору) є найбажанішим аксесуаром модного палермітянки. Говорячи про бренди, вони люблять Laura Biagiotti, Queen Helena e Michael Kors.

Турин: в балансі між елегантністю і експериментами

Турин – місто, де зустрічаються мода і традиції, які дають життя унікальному і незалежному стилю. Шопінг під символом Турина вежею Моле Антонелліана - це одяг поза часом, вміло поєднаний з аксесуарами та взуттям, що випереджають майбутні тренди. Туринські модниці нібито хочуть сказати: я знаю сезонні фешн тенденції, але я відхиляю їх, і я слідую заи моїм особистими правилам моди. Туринці, які живуть в моді, готові купувати брендовий одяг і взуття від Monte Cervino, Geox і Manzara.

Типи жіночого взуття

Нестримний розвиток фєшн індустрії приводить до того, що з’являється все більше різновидів взуття. Діляться жіночі італійські моделі на певні типи. Вони відрізняються між собою зовнішнім виглядом, сезонністю, призначенням:

  • Балетки. Туфлі на плоскому ходу з закритим носком. З огляду на зручность, підійдуть для повсякденного носіння в літній період, теплою весною і восени.
  • Босоніжки /сабо. Дуже добре підходять для теплого сезону, так як такі вироби носяться на босу ногу, при цьому п'ята залишається відкритою. Залежно від моделі можуть поєднуватися зі стилем кежуал або доповнювати коктейльний образ.
  • Черевики/ботильйони. Таке жіноче взуття з Італії призначене для весняного і осіннього періоду. Черевики закривають ногу до щиколотки. Можуть бути на плоскому ходу і мати каблук різної висоти.
  • Кросівки. Практичне закрите взуття зі зручною підошвою, яке ідеально підійде під спортивний і повсякденний стиль в одязі. Існують кросівки з утеплювачем, що дозволяє носити це взуття навіть взимку.
  • Мокасини. М'яке взуття без шнурівки на невисокій підошві зі строчкою по контуру виробів. Характерний атрибут - так званий «язичок». Відмінно підійдуть для ділового стилю.
  • Чоботи. Найчастіше повністю закривають голеностоп, призначені для зими. Можу бути на плоскому ходу і з каблуком. Також чоботи можуть бути виконані з різних матеріалів.
  • Туфлі. Незамінний атрибут класичного та ділового стилю. Розрізняються формою носка, обов'язково мають каблук, висота може бути різною.
  • Шльопанці. Зручне літнє взуття, в якому ступня відкрита, при цьому лямками не закріплюється на стопі. Розрізняють шльопанці на плоскому ходу і на танкетці.
  • Снікерси на танкетці. Це взуття має танкетку середньої висоти. Є оригінальним поєднанням спортивного та витонченого стилів.
Надрукувати
мітки:
коментарів