Поділитись:

Треба ще 6 представників: молодіжна рада при міськраді оголосила про добір

Середа, 28 серпня 2019, 13:45
Треба ще 6 представників: молодіжна рада при міськраді оголосила про добір

Молодіжна рада при Луцькій міській раді під час свого чергового засідання ухвалила рішення про необхідність добору молоді у свої ряди.

Про це повідомили на офіційному сайті Луцької міськади.

Згідно Положення про Молодіжну раду при Луцькій міській раді, її кількісний склад формується з представників від закладів вищої освіти, закладів загальної та середньої освіти, громадських організацій і ініціатив (по 10 осіб кожного сектору) та не може перевищувати 30 осіб. Сьогодні міський молодіжний консультативно-дорадчий орган складається із 24 членів та потребує молодих людей із кожного сектору.

Для того, аби мати можливість потрапити до Молодіжної ради, потрібно:

1. Перевірити чи ваша кандидатура відповідає вимогам, що зазначені у Положенні про Молодіжну раду при Луцькій міській раді;

2. Заповнити анкету кандидата;

3. Разом із анкетою подати наступний пакет документів:

Для інститутів громадянського суспільства:

  • копію свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства та/або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • копію статуту інституту громадянського суспільства;
  • витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства засвідчене печаткою (у разі наявності) з рішенням про делегування кандидата до складу Молодіжної ради.

Для громадських ініціатив:

  • інформаційна довідка про заснування, склад громадської ініціативи та результати діяльності громадської ініціативи протягом останнього року, підписана керівником громадської ініціативи;
  • лист про делегування кандидата до складу Молодіжної ради, підписаний керівником громадської ініціативи.

Для органів студентського та учнівського самоврядування:

  • копію положення про орган студентського чи учнівського самоврядування;
  • витяг з протоколу засідання керівного органу студентського чи учнівського самоврядування з рішенням про делегування кандидата до складу Молодіжної ради.

Документи необхідно подавати у департамент сім'ї, молоді та спорту (вул. Богдана Хмельницького, 21, оф. 205) до 10 вересня 2019 року.

Деталі за телефоном: 0332-77-79-25.

Зразки документів для участі у конкурсному відборі кандидатів до складу Молодіжної ради:

1. Анкета кандидата до складу Молодіжної ради - Анкета кандидата у Молодіжну раду.

2. Зразок витягу з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства - Витяг з протоколу для інститутів громадянського суспільства.

3. Зразок витягу з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства студентського самоврядування з рішенням про делегування кандидата до складу Молодіжної ради - Витяг з протоколу для органів студентського самоврядування.

4. Зразок витягу з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства учнівського самоврядування з рішенням про делегування кандидата до складу Молодіжної ради - Витяг з протоколу для органів учнівського самоврядування.

5. Зразок інформаційної довідки для ініціативних груп - Зразок інформаційної довідки для ініціативних груп.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
08 січня 2024
12:29