Поділитись:

Скандальне звільнення у Луцькому басейні: за справу візьметься суд

Середа, 28 серпня 2019, 20:15

Звільнений із скандалом із луцької спортивної школи з плаванням тренер-викладач Володимир Самчук хоче поновитися на посаді через суд.

Про це ІА "Конкурент" повідомив адвокат позивача Геннадій Півень.

З його слів, позовну заяву подано у четвер, 22 серпня. Відповідачем виступає КЗ "СДЮШОР Луцької міської ради". Справу розглядатиме Луцький міськрайонний суд. Дату засідання ще не призначено. 

Нагадаємо, що тренера-викладача луцької спортивної школи з плавання Володимира Самчука звільнили з посади в той час, коли він готував свого спортсмена Максима Ткачука до чемпіонату світу на базі приватного клубу, а не в комунальному басейні, в якому на період канікул щороку спускають воду. Ганебною ситуацією обурюються як у Луцьку, так і в інших містах України.

Своєю чергою директор СДЮШОР Олександр Сологуб стверджує, що фахівця справедливо звільнили за порушення трудової дисципліни. 

15 серпня на платформі відкрите місто з'явилася петиція, в якій владу просять поновити тренера на посаді у СДЮШОР. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за добу ініціатива зібрала необхідну кількість підписів

Згодом, відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області закликало Олександра Сологуба поновити на роботі Володимира Самчука, а батьки дітей, яких тренує Володимир Самчук, звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням звільнити Олександра Сологуба із займаною посади

Своєю чергою, під час виступу на чемпіонаті світу у Будапешті, Максим Ткачук встановив ще один юніорський рекорд України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів