Поділитись:

На Волині горіло деревообробне підприємство

Понеділок, 30 травня 2016, 16:43
На Волині горіло деревообробне підприємство

На деревообробному приватному підприємстві "Агропромтехцентр" в селі Тойкут Ковельського району спалахнула пожежа.

Інцидент трапився 29 травня, – повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Вогонь загасити було важко, адже він легко розповсюджувався дерев'яними конструкціями будівель. Крім того, працівники підприємства намагались ліквідувати вогонь підручними засобами і зателефонували до служби "101", коли площа пожежі становила уже понад 1000 квадратних метрів.

На Волині горіло деревообробне підприємство

Всього на місці події було зосереджено 8 пожежних автомобілів та понад 50 вогнеборців. Для гасіння полум'я подали 10 пожежних стволів, 2 з них лафетних. Локалізувати пожежу вдалось о 21:00, а остаточно ліквідували вогонь 30 травня о 01:45.

Вдалося врятувати від знищення деревообробний цех із сучасним дороговартісним обладнанням, декілька господарських будівель, тисячі кубометрів сировини та склад готової продукції підприємства.

На Волині горіло деревообробне підприємство

В результаті пожежі знищено адміністративний корпус та столярний цех розміром 10х60 метрів, декілька будівель та навісів для сушки деревини, котельня, цехи розпилу та з виготовлення піддонів, 200 квадратних метрів покрівлі господарської будівлі. Один волинянин отримав отруєння продуктами горіння, його госпіталізували до Ковельської центральної районної лікарні.

Причину пожежі встановлюють.

Надрукувати
мітки:
коментарів