Поділитись:

Буцімто викрадення дитини у Луцьку: у поліції розповіли деталі

П'ятниця, 30 серпня 2019, 10:25
Буцімто викрадення дитини у Луцьку: у поліції розповіли деталі

Вчора, 29 серпня, близько 22 години у місті Луцьку екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування про те, що водій транспортного засобу OPEL Vectra чорного кольору на іноземній реєстрації підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення та поїхав у невідомому напрямку.

Цю ситуацію прокоментували «Конкуренту» в Управлінні патрульної поліції Волинської області.

«Працюючи по орієнтуванню цей транспортний засіб було зупинено шляхом блокування на Київському Майдані. Водій автівки виявився місцевим жителем 1987 року народження. Під час спілкування з останнім у нього було виявлено ознаки наркотичного сп’яніння», – зауважили у пресслужбі патрульних.

Водію запропонували пройти огляд на стан наркосп’яніння у лікаря-нарколога, однак він відмовився.

«Відповідно, на нього було складено протокол за ч. 1 статті 130 КУАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)»,– додали у пресслужбі.

Також одразу на місце було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділку поліції для надання правової оцінки та встановлення подальших обставин події.

У Головному управлінні нацполіції у Волинській області «Конкуренту» повідомили, що надійшло повідомлення про буцімто викрадення дитини.

«Відповідно на місце направили наряди патрульної поліції та ГУНП на Волині. З’ясувалося, що чоловік без дозволу взяв дитину. Чоловік під’їхав на авто, був у стані сп’яніння, на нього склали протокол, дитина – вдома. Жодна зі сторін ні до кого ніяких претензій не має. Матеріали, відповідно до Закону України «Про звернення громадян» записані у справу», – підсумували ситуацію в ГУНП на Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів