Поділитись:

Лікування карієсу у дітей*

П'ятниця, 30 серпня 2019, 15:10
Лікування карієсу у дітей*

Усі батьки понад усе хочуть щоб їхня дитина була здоровою. А здоров’я важко уявити без білосніжної посмішки та здорових зубів. Проте практика показує що переважна більшість дітей дошкільного віку приходять на огляд до стоматолога уже з карієсом або зі скаргами на зубний біль. Деякі батьки відкладають візит своєї дитини до лікаря бо самі мають негативний досвід спілкування зі стоматологами в дитинстві. Таким чином ураження молочних зубів призводить до їх безповоротної втрати. Для того щоб цього не допустити варто вчасно реагувати на виниклі проблеми.

Своєчасний огляд у стоматолога допоможе запобігти розвитку карієсу та його ускладнень. Послуги по якісному та професійному лікуванню зубів у дітей вам запропонують спеціалісти клініки Люмі-Дент. Дитяча стоматологія в Києві Люмі-Дент – це сервіс самої високої якості та індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта!

Причини виникнення карієсу у дітей

Причиною виникнення карієсу у дітей є поява та розмноження бактерій у ротовій порожнині. На початковому етапі бактерії руйнують зубну емаль і пульпу, далі проникають у кореневу частину зуба.

Найбільш поширеною причиною виникнення карієсу у дітей є погана гігієна ротової порожнини та вживання солодкого у надмірних кількостях. Ще однією вагомою причиною є демінералізація (низький рівень мінералізації емалі). Це зазвичай відбувається через раннє формування зубів, або в наслідок недостатньої кількості фтору та кальцію у раціоні харчування. Інколи у дитини розвивається карієс від використання спільної з батьками ложки та чашки.  Причиною також може бути розвиток бактеріального середовища через часте використання дитячої пляшечки або соски.

Вибір клініки та лікаря – запорука успішного лікування!

Важливим моментом є правильний вибір клініки та спеціаліста який буде проводити лікування дитини. Ваш малюк не повинен боятись стоматолога та виходити від нього з поганими емоціями. Тому перед походом до клініки обов’язково перевірте її репутацію ознайомившись з відгуками відвідувачів. Поцікавтесь кваліфікацією лікарів які там працюють та вмінням стоматологів знаходити спільну мову з дітьми.

Якщо ви в пошуках хорошого дитячого стоматолога, який знайде підхід до дитини та не налякає її в процесі лікування тоді вам у Люмі-Дент. Стоматологія Люмі-Дент на Оболоні та Позняках – це лікування зубів у дітей без болю та страху. Тут на вас чекають професійні та досвідчені фахівці, які здатні розв’язати найскладніші проблеми. У клініці в процесі лікування зубів дітям використовують всі види безпечної цифрової рентгенівської діагностики, які дозволяють зробити найбільш точні знімки.  

Спеціалісти клініки Люмі-Дент завжди готові знайти спільну мову з вашою дитиною та надати послуги високої якості за доступними цінами. Отож не зволікайте і записуйтесь на консультацію. Адже попередити розвиток захворювання зубів значно простіше ніж потім лікувати наслідки проблеми.

Надрукувати
мітки:
коментарів