Поділитись:

Поламане огородження, перевернуте авто: у Луцьку вночі сталася аварія (фото, оновлено)

Субота, 31 серпня 2019, 09:06
Поламане огородження, перевернуте авто: у Луцьку вночі сталася аварія (фото, оновлено)

Дорожньо-транспортна пригода у Луцьку за участю автомобіля Opel трапилась сьогодні, 31-го серпня, близько опівночі. Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини, посилаючись на очевидців. ДТП трапилася неподалік від гіпермакету Там-Там.

Так, зі слів очевидців, водій автомобіля Opel сріблястого кольору перевищив допустиму згідно із ПДР швидкість, та влетів в паркан, що розділяє дві проїжджі смуги на проспекті Соборності. Від удару транспортний засіб проламав декілька секцій огорожі.

«Я проїжджав повз якраз в момент аварії, тут перевищення швидкості, ігнорування світлофора і ще в салоні було четверо п'яних хлопців. Я одного із них витягнув. Аварія трапилась тому, що на переході йшла жінка, а вони, щоб її не збити, знесли паркан і вилетіли на зустрічну.

Авто зробило сальто. Швидкість була близько 100-120 кілометрів за годину, тому, як летіли з мосту і не встигали на світлофор, саме вийшов пішохід на перехід. Водій повернув кермо вліво, але все одно не встиг. Наживо виглядало страшно, не як в кіно. Частини паркану порозлітались на 150 метрів», розповідає у групі АвтоАндони Луцька користувач Сергій Самчук.

Також пан Сергій повідомив, що у жінки, яка дивом ледве не втрапила під колеса, був шок та істерика:

«У неї був шок, і вона спочатку не зрозуміла, що відбулось і як могло би статись по-іншому…А коли почала усвідомлювати, що трапилось, шок замінила істерика. Знаю, що в неї є діти. Бо кричала на того паморока, що був за кермом, мовляв, ледве дітей без мами не лишив», - каже свідок аварії.

Поламане огородження, перевернуте авто: у Луцьку вночі сталася аварія (фото, оновлено)

За станом на 00:15 на місце інциденту прибула поліція.

За попередньою інформацією обійшлося без жертв. Також на місце аварії приїхала і карета швидкої допомоги.

У патрульній поліції Волинської області «Конкуренту» розповіли, що повідомлення про ДТП надійшло о 23:50. По приїзду на місце події будо встановлено, що водій 1994 р.н., керуючи «Опель Астра» не дотримався безпечної швидкості та здійснив наїзд на дорожню огорожу поздовж дороги, яка розділяє потоки протилежних напрямків. На водія було складено протокол ст 124 та ст 139 ч 1 та постанова за ч 1 ст 126 порушив п.п. 2.3 Є та 12.1 . В наслідок ДТП потерпілих не має ,тілесних ушкоджень не завдано.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів