Поділитись:

Що у вересні готує «Смугастий носоріг» для дітей у Промені*

Субота, 31 серпня 2019, 13:53

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь», запланував ряд додаткових розважальних заходів, які проводитимуться у вересні.

Зокрема, 2 вересня в межах дитячого комплексу відбудеться святкування Дня Знань, під час якого буде працювати ярмарка творчих майстер-класів, феї краси робитимуть сяючий мейк, також проведуть майстер-клас з виготовлення лизунів та яскраву дискотеку з презентацією нового «Х-шоу». У цей день по місту можна буде зустріти героїв Долини Смугастого, які вітатимуть діток з початком нового навчального року.

6 вересня - в творчій майстерні «Смугастий носоріг» відбудеться перший «LETTERING Workshop», майстер-клас по леттерінгу брашпеном за попереднім записом.

15 вересня - ДРК «Смугастий носоріг» на площі перед РЦ «Промінь» проведе розважальну програму сімейних розваг в рамках святкування міжнародного Дня Тата. Гостей чекатимуть святкові фотозони, ярмарка майстер-класів, фейс арт, мехенді, глітерні тату, майстер-клас з виготовлення лизунів, анімаційні програми, багато сюрпризів та подарунків.

29 вересня - Смугастий носоріг долучиться до фестивалю безпритульних тварин та проведе цікаву та пізнавальну програму для маленьких гостей свята.

Загалом усіх гостей дитячого розважального комплексу чекатиме насичена пора, адже за період літніх канікул організатори розваг розробили чимало нових послуг та вечірок, які готові презентувати улюбленій публіці.

Додаткова інформація у адміністраторів комплексу, або за телефоном +380 (66) 770 07 57.

Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Надрукувати
мітки:
коментарів